Oferty sprzedających

SaraTheBunny
Bardzo jestem ciekawa drodzy panowie, czytacie posty z kategorii oferty sprzedających? Czy ta zakładka forum wydaje się wam przydatna? Brak komentarzy pod tamtymi postami akurat wydaje mi sie oczywisty, bo jesli cos wam sie spodoba pewnie i tak wolicie napisac od razu prywatna wiadomosc, ale w sumie mi jako sprzedajacej ciezej przez to stwierdzic jaki generuje tam się ruch i pytanie pozostaje hahah. Czy wolicie moze wstawic wlasne posty ze czegos szukacie? A moze po prostu przegladacie oferty na glownej? Co jest waszym zdaniem najlepszym sposobem na znalezienie odpowiedniej dziewczyny do wspólnej zabawy? :3
suprise
Raczej nie czytam tego, bo pojawia się za dużo ofert od jednej sprzedającej w krótkim czasie. Może gdyby ram było ograniczenie, że jedna sprzedająca może wstawić tam ogłoszenie np raz na tydzień to by się chciało tam zaglądać 😛 lepszym rozwiązaniem by chyba było to gdyby jazda sprzedająca mogła mieć tam swój wątek, a nie wstawianie osobnych tematów, że coś sprzedaje 😁
Wyświetl 7 odpowiedzi
sweet_and_spicy
Odpowiadalam ostatnio na podobny post i po 3 tygodniach testow moge powiedziec jedno: wiekszosc nie zaglada (czesto nawet nie wie) ze istnieje cos takiego jak forum a w sumie szkoda. Sprawdzone w bardzo prosty sposob: regularnie wrzucalam oferty w odpowiednim dziale i jednoczesnie kazdego kto do mnie napisal pytalam o to gdzie mnie znalazl: 80% z innej sekcji niz forum, 5% z ogloszenia mojego i 5% z ogloszenia kupujacego 🙃
Wyświetl 8 odpowiedzi
FallenAlpha
Ja z forum czytam, wyłącznie sekcję zakup i sprzedaż, niżej jest umieralnia. Lubię być stałym klientem tylko jeden dziewczyny na raz ale gdybym szukał czegoś to: 1) szukałbym dziewczyny, która mnie zaciekawi i ma chociaż 1 ofertę, zbliżoną do moich potrzeb. Jeśli bym taką znalazł, napisałbym bezpośrednio do niej i zapytał czy zrealizuje moje konkretne zamówienie. 2) Jeśli nie mógłbym długo znaleźć „tej jedynej” to wstawił bym ogłoszenie w sekcji dla kupujących. 3) Dopiero w przypadku braku odzewu przeszukiwał bym sekcje ofert sprzedających, a i tak pewnie odezwałbym się na priv a nie w komentarzu. Ew jeśli byłbym osobą bardzo wstydliwą to PTK 2 zamieniłby się miejscami z 3
Wyświetl 1 odpowiedź
SEXICZARNULA18
Większość chłopaków napewno to ogląda ale poprostu pisze na priv jak już dziewczyna się któremuś spodoba Więc w sumie nie wiem do czego by się przyczepić. Nie muszą komentować przecież
CzarnaInez
Kurcze, przed chwilą miałam to samo pytanie w głowie, z przyjemnością się dowiem też. Czytasz mi w myślach 🥰
Wyświetl 1 odpowiedź