Osobna kategoria dla spermy
tylkoprzegladam
Nic nie kupowałem, tylko przegladam z ciekawości ale naszła mnie refleksja. Skoro są kategorie dla moczu i kupska, pewnie by nie raziło w oczy tych, których zniesmacza, to dla tego też powinna być osobna. Wchodząc w inne widzę prawie tylko to. Nie każdy chce na to patrzeć, bo dla niektórych jest obżydliwe. Dla mnie np.
12
Tez uważam że jeżeli chodzi o spermę to powinna być osobna kategoria tak jak dla moczu, scatu, majtek, rajstop. Ofert tego typu jest sporo. Jednych może to brzydzić tak jak scat więc może dobrze by było żeby zrobić osobną kategorię. Jeżeli chodzi o możliwość sprzedaży przez Panów to mam mieszane uczucie chociaż jest to logiczne. Mi osobiście mentalnie łatwiej zapytać Dziewczynę/Żonę o gumkę niż faceta. Zresztą to Dziewczyny tutaj mi z tym pomogły i przekonały żeby spróbować za co jestem wdzięczny.
tak w ogóle to dlaczego tylko kobiety mogą sprzedawać na tym portalu bo skoro jest popyt na takie męskie fetysze to powinni faceci też mieć możliwość zakładania konta jako osoba sprzedająca i to nie zaszkodziło by nikomu bo w opcjach wyszukiwania była by do wyboru płeć sprzedającego. Sperma powinna mieć osobną kategorię podobnie jak piss, scat, podpaski tampony, majtki, biustonosze.
Agathaag
Prawda, że fajnie było by aby była osobna grupa, ale z drugiej strony jest dział w owej tematycje oblegany
CzarnaInez
Fajny pomysł 🥰
Ja też nie do końca lubię tematykę scat, piss lubię.
Ale rozumiem że to miejsce dla różnych fetyszy więc nie oceniam 🥰