Pakowanie - dodatki
CzarnaInez
Mój profil Moje oferty
Mam takie pytanie do Panów 🥰
Bo lubię wysyłać majteczki i inne rzeczy i wysyłam tego sporo. Ostatnio zamówiłam sobie takie karteczki z podziękowaniem, które chce ręcznie wypisywać do każdego zakupu, fajne foliopaki kurierskie i małe gratisy. Czy uważacie, że to fajne?
Czy macie zupełnie wywalone w takie rzeczy? Jestem ciekawa opinii 🥰
5
Feetamateurgirl
U mnie również zawsze jest jakaś mała niespodzianka 😈
MadamJudi
ja dorzucam podziękowanie, czasem liścik, zapach perfum, całusek
SweetAva
Ja lubię dorzucić liścik z buziaczkiem i odręcznie napisana notatka, często słyszałam że to duża wartość dodana ;)
Marysia01
Ja od jakiegoś czasu do paczek dodaje liściki pisane odręcznie oraz seksowne naklejki (pośladki, usta) oraz naklejka z napisem "dziękuję"
Klientom się podoba i mi też 🥰
temptingFoxy
Ja stosuje dwie metody pakowania:
1. Wysyłka budżetowa, klient ma podwójny woreczek strunowy+ koperta kurierska
2. Wysyłka z opakowaniem prezentowym, w którego skład wchodzi opakowanie próżniowe, adekwatna powłoczka z miłą personalizacją, zależną od zainteresowań kupującego. Ewentualnie dopłata za dodatkowe warstwy folii bombelkowej lub coldpacka.
Dla mnie najlepszy foliopack to standardowy, biały który gwarantuje wytrzymałość i dyskrecje
broken_sluts
Z mojego doświadczenia jako kupująca się wypowiem że panów z mojej bazy często cieszyły "gratisy" ja postawiłam na karteczki z nickiem oraz podziękowaniem i zacheta do ponownych zakupów oraz wrzucałam jakieś cukierki💗 i byli zadowoleni