Panowie, jakie buty lubicie najbardziej?

bunnymommy
Wygodne, sportowe obuwie, szpilki? Macie jakieś szczególe preferencje, czy nie ma to większego znaczenia, liczy się kto je nosił i jak pachną?
MISTRZ_WALENIA_KONIA
Jakieś eleganckie czyli raczej szpilki a nie jakieś do biegania
Wyświetl 2 odpowiedzi
M49
Balerinki, czeszki, szpilki. Duże znaczenie ma to,żeby buty miały na sobie ślady noszenia i nie były sterylne. Niestety zimą wszystkie buty w niskich temperaturach są sterylizowane z zapachu. Dobrze, jak w ofercie są zdjęcia nie tylko butów, ale i nóg w nich. Lubię też buty, w które sam mogę wejść. Ale stety niestety tutaj to raczej marne szanse
Wyświetl 8 odpowiedzi
Xardasus69
Najlepiej typu New Rock /Buffalo Takie typowo pod styl gotycki/emo/alt I Najlepiej żeby były jak najbardziej znoszone/długo i śmierdzące
Wyświetl 3 odpowiedzi
te3sst
Szpilki wysokie 10 cm, a najlepiej 12 cm lub coś w tych okolicach, dodatkowo muszą być zamknięte, (zasłonięte palce itd, nie lubię otwartych, dla mnie dziwnie wyglądają, jakby były niedokończone hah), z ostrym lub lekko ostrym czubkiem, szpilka cieńka kolory od różowego przez czarny i czerwony lub beżowy Uwielbiam muszkieterki szpilki za kolano, czy to z materiału przyjemnego czy skórzane czarne, i tak jak w zwykłych szpilkach również ostry czubek i wysokie na cienkiej szpilce – takie buty idealnie pasują do krótkiej sukienki/spódniczki, wtedy fajnie widać sporą część nogi pomiędzy butem a sukienką :) głównie białe(ale nie tylko) buty czy to trampkowate czy sneakersy typowe, w białych tak super wyglądają dziewczyny ;P
Wyświetl 1 odpowiedź
ogromnastopaboginii
ja uwielbiam Conversy i Adidasy - oczywiście znoszone
Wyświetl 3 odpowiedzi
Niewinny Aniołek
Mam dużo butów na sprzedać wszystkie rodzaje co was interesuja
onnylon
Balerinki. mokasyny na stopie w rajstopki świetnie wyglądają . Szpile i białe tenisówki
Wyświetl 11 odpowiedzi
Mkmk
Dla mnie obuwie sportowe, workery , botki trapery kozaki. Byle na płaskim. I najlepiej z wyraźnym protektorem. Do zapachu nie przywiązuje wagi dla mnie liczy się wygląd zewnętrzny i stan zabrudzenia.
Wyświetl 4 odpowiedzi
Żmija
Nikt jeszcze nie wymienił platform na obcasie 😶
suprise
szpilki, wysokie kozaki, ewentualnie jakieś mocno uwalone buty do wyczyszczenia hehe
Wyświetl 2 odpowiedzi
Zyzio
Balerinki, tenisówki po siłowni, klapki z podeszwa, która może wchłaniać pot, a ostatnio miałem możliwość czyszczenia birkenów znoszonych przez całe lato - majstersztyk 🔥
Wyświetl 2 odpowiedzi
Tomi1359
Balerinki
Fuzzysocks
Grube zimowe, najlepiej moonboots albo ugg,emu. Grube kapcie albo wysokie kozaki, tam gdzie mocno poci się nóżka.
Wyświetl 1 odpowiedź
Elektryk.9415
Ja wszelkiej maści szpilki i buty sportowe, im masywniejsze tym lepiej
Wyświetl 1 odpowiedź
slodkiptys
Ja uwielbiam szpilki, ponieważ można patrzeć na stopy, szczególności, jak kobieta/dziewczyna ma na sobie rajstopy lub pończochy.
Wyświetl 1 odpowiedź