Panowie, jakie buty lubicie najbardziej?
bunnymommy
Mój profil Moje oferty
Wygodne, sportowe obuwie, szpilki? Macie jakieś szczególe preferencje, czy nie ma to większego znaczenia, liczy się kto je nosił i jak pachną?
1
Balerinki, czeszki, szpilki. Duże znaczenie ma to,żeby buty miały na sobie ślady noszenia i nie były sterylne. Niestety zimą wszystkie buty w niskich temperaturach są sterylizowane z zapachu. Dobrze, jak w ofercie są zdjęcia nie tylko butów, ale i nóg w nich. Lubię też buty, w które sam mogę wejść. Ale stety niestety tutaj to raczej marne szanse
Szpilki wysokie 10 cm, a najlepiej 12 cm lub coś w tych okolicach, dodatkowo muszą być zamknięte, (zasłonięte palce itd, nie lubię otwartych, dla mnie dziwnie wyglądają, jakby były niedokończone hah), z ostrym lub lekko ostrym czubkiem, szpilka cieńka kolory od różowego przez czarny i czerwony lub beżowy
Uwielbiam muszkieterki szpilki za kolano, czy to z materiału przyjemnego czy skórzane czarne, i tak jak w zwykłych szpilkach również ostry czubek i wysokie na cienkiej szpilce – takie buty idealnie pasują do krótkiej sukienki/spódniczki, wtedy fajnie widać sporą część nogi pomiędzy butem a sukienką :)
głównie białe(ale nie tylko) buty czy to trampkowate czy sneakersy typowe, w białych tak super wyglądają dziewczyny ;P
Niewinny Aniołek
Mam dużo butów na sprzedać wszystkie rodzaje co was interesuja