(Panowie)Pani do zadań i grafików

Extremewarrior
Mialo byc tylko pytanie do Panow ale zero odzewu... Dlatego kieruję to pytanie rowniez do Pań. :) Szukam Pani pod zadania, grafiki i ogólnie rozmowe, ale tez pod spersonalizowane zdjęcia (tutaj podam szczegóły jak juz napisze do jakiejś Pani). Na plus podejście do zapoznania sie, poprzez długą/rozbudowaną rozmowe, ankietę, czy inna forma do lepszego i głębszego poznania pana. Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Madam
Konto zablokowane.
Alyssa
Zapraszam do mnie. Sprzedałam już wiele grafików dotyczących różnych rzeczy i jeszcze nikt nie był niezadowolony:)
Lilla Feet
Cóż... Zapraszam 🥰 może akurat Ci się spodoba ^^
Mrs.Allice
Odkąd tu jestem sprzedałam kilkadziesiąt różnych grafików. Na pewno zadania w tych tańszych są powtarzalne (względem tego co już znasz i czego możesz się domyślić), stąd cena niektórych naprawdę niska, jednak te robione pod klienta traktuje troszkę inaczej. Wysyłam klientowi ankietę na temat swoich preferencji do wypełnienia, na czacie proszę również o pokazanie wszystkich zabawek i akcesoriów do zabawy jakie klient posiada. Wiadomo wszystkiego w jednym dniu się nie ujmie, ale robię naprawdę konkretne zadania z udziałem konkretnych przedmiotów i uwzględnieniem tego co zaznaczył w tej ankiecie. Naprawdę wiele osób odkryło ze mną coś nowego 🔥 Bardzo lubię też oglądać poczynania uległego, ale jeśli ktoś nie chce się dzielić wynikami swojej pracy to nie jest to obowiązkowe. Komfort nas obu w tym jest najważniejszy. Serdecznie zapraszam z zapoznaniem się z moimi ofertami ☺️
Marley34
Napisz. Myślę że możemy się dobrze pobawić razem
WildTiger
Zapraszam :) patrząc na moje opinie.. będziesz zadowolony 🫢 będziemy!
Lady Julia
Chętnie podejme się stworzenia spersonalizowanego grafiku 😊
Niskaiszczupła
Z drugiej strony nawet nie pomyślałam o takiej ofercie. Jest zainteresowanie?
Extremewarrior
Taaak...spodziewałem się pomocy, jednak ku mojemu zdziwieniu cisza. Dlatego Dziękuję za odpowiedź Proszę Pani. Dlatego jeśli jakaś jeszcze Pani to czyta i jest zainteresowana to śmiało może zostawić komentarz :)
Wyświetl 4 odpowiedzi
DirtyFeetQueen
Hej! Jako, ze widze brak odpowiedzi, zaproponuje cos od siebie, może akurat coś takiego przypadnie Ci do gustu ^^ przeczytaj uwaznie ;) https://www.majtkomat.pl/oferty/kalendarzyk-przyjemnosci-598835 Grafik walenia, ale nie taki typowy grafik a kalendarzyk na czas jaki wybierzesz, ustalamy razem, jakie masz fetysze i upodobania, do tego dobiore zadanka, warunki, nagram losowanie kostkami ile możesz razy dojsc, w jakie dni, po wykonaniu jakich zadań lub spelnieniu warunkow, ile zabawa ma trwać. Wszystko mozna spersonalizować pod Ciebie. Na dni kiedy mozesz dojsc bedziesz miec filmik- drukuje coś na wzór kartki z kalendarza, gdzie codziennie dowiesz się, czy mozesz dojsc, czy dzis to jednak nie ten dzień. Pod kartką bedzie numer filmiku, po który napiszesz a wiec przez czas trwania oferty jestem do dyspozycji, chybs ze wolisz dostac wszystkie filmiki na raz i powstrzymac się, aby nie kusilo wszystkich od razu obejrzec i oddac się losowym pozwoleniom 😈 praktykuje to ze swoim prywatnym uległym i naprawdę fajnie wychodzi, on jest spełniony i przede wszystkim daje mu to wiele ekscytacji przy odkrywaniu kolejnych dni, wiec przeniosłam to i tu 😎 w razie checi zapraszam ^^