Panowie podpowiedzcie / Kotka Psotka

BoyToy
Witaj🐈 Podpowiedz mi co najczęściej zamawiasz, na co zwracasz uwagę? Liczy się dla Ciebie jakość materiałów i jesteś w stanie za nie zapłacić czy wolisz najtańsze opcje? 🐈
RollMoops
Witaj najczęściej zamawiane rzeczy to zdjęcia stópek oraz nylonki. Tak wolę jak produkt jest dobrej jakości i nie ma problemu więcej zapłacić jeśli wszystko jest ok. A zdjęcia Stópek muszą być mega zadbane pedicure staranny myślę,że pomogłem
Wyświetl 5 odpowiedzi
sługus_kundel
jak można taniej i też dobrze to po co przepłacać np: zamiast majtek Giorgio Armani można jakieś made in china nosić. Jeśli chodzi o jakość filmików to jakość ma większe znaczenie ale też nie musi być jakaś wielce wspaniała bo przykładowo mam laptop o rozdzielczości zwykłe hd czyli 720P więc filmiki 4K w moim przypadku nie mają sensu bo i tak nie zobaczę różnicy na moim starym sprzęcie i poza tym mniejsza rozdzielczość to oszczędność miejsca na dysku czyli może być mniejsza rozdzielczość ale za to dobre warunki oświeteniowe w filmiku, dobre odwzorowanie kolorów, kontrast itp.
Wyświetl 1 odpowiedź
Stiky
Najczęściej zamawiam majtki. Zawsze zwracam uwagę na aspekt wizualny( to chyba oczywiste :) ) oraz czy jest opcja wideo. Lubię zamawiać coś "spersonalizowanego" widzieć jak wcześniejsza właścicielka przedmiotu przygotowała go właśnie dla mnie zanim odbiorę paczkę. Zakładam, że lubicie też dobrze się zabawić dlatego staram się o opcje z orgazmem. Niech ta rzecz da jeszcze trochę fanu zanim się jej pozbędziecie :) Jestem ogromnym fanatykiem damskich pup więc szukam takich ofert gdzie mogę poczuć jak najwięcej własnie tej części Waszego pięknego ciała. Stawiam przede wszystkim na jakość, zaglądam w oceny, szukam podpowiedzi na forum. Cena to Wasza decyzja i jej nie negocjuję choć oczywiście porównuje z innymi ofertami bo przedmiot jest tyle warty ile ktoś może za niego zapłacić. Najtańszej opcji sprobowałem raz i mogę uznać ją za najdroższą z zamówionych bo stosunek jakości do ceny był bardzo słaby. I nie kumam, że jesli kupuję tanio to musi być słabo bo przecież było tanio.
Wyświetl 6 odpowiedzi
tomkitten
Ja szukam materiałów video, które mają jakiś scenariusz i tam gdzie dobrze widać cipke. Jestem fetyszystą ;). Dodatkowo później lubię dobrać sobie majteczki. Cena jest dla mnie drugorzędna, jeżeli materiały są dobrej jakości.
Wyświetl 6 odpowiedzi
frajer_śmieć
Kiedyś zamawiałem często rajstopy. Zwracałem uwagę głównie na oferty w zakresie cenowym 40-80 zł, ze zdjęciem ubranych na nogach oraz dobrym opisem jak były używane. Pomijałem też np te które były noszone bez majtek bo zależało mi na aromacie stóp. Teraz głównie czaty i filmy w klimacie Pani uległy. Opis jest bardzo ważny. Musi być stanowczy i dominujący.
Wyświetl 3 odpowiedzi
Ultimate_bottom
Najczęściej zamawiam zużyte gumeczki. Liczy się dla mnie żeby takowa Pani co sprzedaje miała to coś co ciężko określić że od razu wpada w oko. I to że nie ma dla niej barier i tabu
Wyświetl 5 odpowiedzi