Pas cnoty

Sługa11
Czy jest możliwość wysłania komuś kluczyka od pasa cnoty i umówienia się że Pani będę go przetrzymywała i dopiero po pewnym czasie go będzie można odkupić?
Gotka666
Zapraszam do mnie. Wyślę Ci własną kłódkę i jeden klucz, a drugi będzie u mnie. Dla lepszej kontroli najlepiej jakbyś kupił Qiui keypod. Wtedy mimo, że drugi klucz będzie przy Tobie dla bezpieczeństwa to będziesz pod pełną kontrolą 😈 Akurat uwielbiam keyholding
sweet_and_spicy
Po 1 nie wolno nic wysyłać sprzedającym, możesz zrobić tak że któraś z dziewczyn zamówi klatkę i wyśle Ci sama. Po 2 co ważniejsze - żadna dominująca mająca realne doświadczenie i trochę wyobraźni nie wyśle ci klatki bez żadnego klucza bo naprawdę o wypadki nie jest trudno. Alergia, wizyta w szpitalu czy cokolwiek innego wymagającego natychmiastowej pomocy..miałam tu już przypadek że ktoś kupił klatkę właśnie bez klucza, dziewczyna miała zablokowane konto a chłopak został bez klucza i płacz.
Wyświetl 8 odpowiedzi
JollyAurora
Można zrobić dwie transakcje : W pierwszej kupujesz klatkę i usługi lub kłódkę i usługi jeżeli masz już klatkę kupioną. W drugiej kupujesz kluczyk w innym terminie. To jedyny sposób aby sprzedająca przetrzymywała kluczyk. Jeżeli jesteś chętny to napisz do mnie aby ustalić szczegóły.
toxic
Mozesz zamówić klatkę u sprzedającej, która zabezpieczy klucz wysłany do Ciebie. Zabezpieczenie w taki sposób, że łatwo będzie skontrolować czy się do niego dobierałes, ale w razie wypadku jednak masz go pod ręką.
Dirty_Diana_86
Nie można nic wysyłać do sprzedających.