Płatność BLIKiem
JohnNw
Hej, po ostatniej płatności blikiem, w banku zamiast mieć oznaczenie P*net... mam majtkomat.pl, też tak macie?
5
Ok, wszystko wiem od zarządu, dalej będzie pisało majtkomat.pl przy bliku w banku i nic z tym nie mogą zrobić, takie są zasady BLIKA,
Przelew proponowany przez innych też nie jest fajny, bo majtkomat ma wtedy nasze prawdziwe dane osobowe, no blik to była idealna opcja.
Tutaj błędnie ktoś myśli, że sprzedająca przecież nie pozna moich danych, bo przelew do majtomatu idzie,
Tak naprawdę mam gdzieś czy jakaś pojedyncza dziewczyna je pozna czy nie, dla mnie najgorzej jak by dane wypłynęły z majtkomatu
Pozdrawiam :)
Jestem ciekaw jaki efekt ma sytuacja. Czy sprzedające faktycznie czują ograniczenie przychodów czy raczej "nieznaczne zawachanie". Sam osobiście korzystałem tylko z blika jako... efekt chwili i chęć zakupu "tu i teraz". Jak mam czekac zanim przelew przejdzie przez weekend to sie odechciewa :/
Shiva
Panowie, jeśli bardzo lubicie tu kupować, to można za darmo założyć konto revoult tylko do tego celu. Na razie jeszcze nie ma rozwiązania tej sprawy. :(
Masakra że blik coś takiego wymyślił
DużaPani
Myślę że najlepsze co możemy zrobić to poczekać na stanowisko adminów,może uda się im coś zdziałać w tym temacie,trzymajmy za to kciuki :)
Moderator usunął post
Doświadczona_kotka
Panowie a może załóżcie oddzielne konto od żonki albo wgl konto na majtkomat tylko i tyle, trochę mnie to dziwi jakby ktoś was prześwietlał i byście musieli się tłumaczyć z wydatków, dorośli mężczyźni.
GothMistress
Nawet klienci nie korzystający z forum są świadomi problemu ;// To pokazuje jak ważny jest to aspekt. Dla wielu punkty/przelew są niewygodne i tyle
Amarie
Też dostałam taką informacje od klienta. Bardzo upierdliwe i kłopotliwe dla Was. Technicznie bank ma to totalnie w nosie czy jest tam majcioch czy inna nazwa firmy, natomiast zdaje sobie sprawę, że to może być wstydliwe.
Z ostatnich informacji, które mamy to, to że pracują nad tą niedogodnością. Nie skreślałabym portalu, warto poczekać na aktualizacje i jasne info od adminów.
Miłego dzionka dla Wszystkich!