Polecani kupujący
jksaz
Skor był już post ze sprawdzonymi, uczciwymi sprzedającymi to warto również zapytać tym razem dziewczyn, jakich kupujących klientów polecają?
5
broken_sluts
Rudysamiec - bezproblemowy, rozmowny, super pomysły na scenariusz video, wypłacany, miły pomocny, cierpliwy🩷 podpinajcie się dziewczyny jeśli też macie takie dobre przeżycia!
broken_sluts
Uleglynamaxa - jak nazwie prawdziwy uległy! super klient kontaktowy i bardzo rozmowny - z super pomysłami ❤️ cierpliwy i bardzo wyrozumiały!
kittyVeyra
Karmazynowy - super kochany piesek
oraz
Travor! - super uprzejmy facet! 💗
broken_sluts
RandomSSJ ❤️ tak super klienta nie miałam aż do momentu jego pierwszego zamówienia, świetny kontakt, bezproblemowy 👅
Agathaag
Na 🎖 medal
KlainC
Enjoyyoung
Prawda jest taka że... akurat musiałam przełożyć wysyłkę że względu na różne okolicznośc(z mojej winy), oczywiście wszystko zostało omione na priv. Ale naprawdę dziękuję za wyrozumiałość 😍
___Flat_White___
@normalny gość @Siurek @Greg27 @Slave boy - Klasa, cierpliwość, szacunek i zaufanie do mnie, bardzo wartościowi kupujący. Polecam 🥰
Kasia_XxX69
A ja chciałam polecić Cbr, ale niestety nie wiem dlaczego nagle skasował konto. Fajny był...
MissWhispers
Ffantazyjny - wyrozumiały, świetne poczucie humoru. Tak jak Ja różańca i sprośnych żartów nie odmawia 😁 Można z nim zarwać nockę,albo i dwie 😈
Adam101 - wie jak poprawić humor. I jest przesympatyczny.
Xer_xes - wyrozumiały,sympatyczny i cierpliwy ❤️