Polecani kupujący

jksaz
Skor był już post ze sprawdzonymi, uczciwymi sprzedającymi to warto również zapytać tym razem dziewczyn, jakich kupujących klientów polecają?
broken_sluts
Rudysamiec - bezproblemowy, rozmowny, super pomysły na scenariusz video, wypłacany, miły pomocny, cierpliwy🩷 podpinajcie się dziewczyny jeśli też macie takie dobre przeżycia!
Wyświetl 5 odpowiedzi
broken_sluts
Uleglynamaxa - jak nazwie prawdziwy uległy! super klient kontaktowy i bardzo rozmowny - z super pomysłami ❤️ cierpliwy i bardzo wyrozumiały!
Wyświetl 3 odpowiedzi
kittyVeyra
Karmazynowy - super kochany piesek oraz Travor! - super uprzejmy facet! 💗
Fajna_Czarnulka
Lovepantieslicker -nic dodać nic ująć, mega fajny facet ❤️😎 Oby więcej takich❤️
Kasia_XxX69
Ja polecam : akwamaryn oraz FajnyFacet i jeszcze leś jest super 😇
Wyświetl 2 odpowiedzi
Agathaag
Majk09 mega wyrozumiały 😇
Fajna_Czarnulka
Karmazynowy Xer_Xes Mario9 Angeeel94 MamCie:) To tylko garstka ale z czystym sumieniem mega polecam❤️ Nie którzy są bardzo wyrozumiali co do mojej osoby🤭❤️
Wyświetl 1 odpowiedź
broken_sluts
RandomSSJ ❤️ tak super klienta nie miałam aż do momentu jego pierwszego zamówienia, świetny kontakt, bezproblemowy 👅
Dirty_Diana_86
Adam101 oraz kosmobasket💕 bardzo sympatyczni, czaty intensywne i gorące🫦🫦 nawet gdy zaspałam na umówioną godzinę Adam nie robił dramatu, był bardzo wyrozumiały, za co chcę tu mu bardzo podziękować ❤️❤️❤️
Wyświetl 3 odpowiedzi
___Flat_White___
Juliacd - Sucz na złoty medal ❤️
Agathaag
Na 🎖 medal KlainC Enjoyyoung Prawda jest taka że... akurat musiałam przełożyć wysyłkę że względu na różne okolicznośc(z mojej winy), oczywiście wszystko zostało omione na priv. Ale naprawdę dziękuję za wyrozumiałość 😍
MollyColly
zdecydowanie od bardzo dawna- Halogen77, najmilsza osoba jaka tu poznałam jeśli chodzi o klientów :)
Wyświetl 9 odpowiedzi
___Flat_White___
NimbleSnowman - bardzo polecam 🥰
___Flat_White___
Kisiel8888 - Polecam!🫶🫶🫶
Malusiaklusia
Halogen77 bardzo sympatyczny chłop 🫶
Wyświetl 2 odpowiedzi
___Flat_White___
@normalny gość @Siurek @Greg27 @Slave boy - Klasa, cierpliwość, szacunek i zaufanie do mnie, bardzo wartościowi kupujący. Polecam 🥰
Kasia_XxX69
A ja chciałam polecić Cbr, ale niestety nie wiem dlaczego nagle skasował konto. Fajny był...
Wyświetl 2 odpowiedzi
Fajna_Czarnulka
A Ja polecam z całego serca Breko. Mega fajny facet,można z nim pogadać na luzie o wszystkim. Nie ma tematu tabu... oczywiście z wykupieniem oferty nie ma żadnego problemu. Nawet nie traktuje go jako typowy klient tylko jako bardziej fajnego kolege❤️
SweetSophie
jksaz polecam bardzo pomocny i zawsze uprzejmy
Wyświetl 3 odpowiedzi
Dirrtydiana
Supplyme2, szczerze polecam tego pana, dbajcie o niego jeśli będziecie mieć z nim przyjemność. Bardzo uprzejmy, wyrozumiały i sympatyczny, współpraca z tym Panem to sama przyjemność 🥰
Pani Alicja
N I C, Shadowheart oraz Lenz3 - polecam ;)
Foka900
Leś po prostu "kocham" go haha bawimy się wspólnie razem i nasze sextingi to złoto
Wyświetl 2 odpowiedzi
Agathaag
KlainC dziewczyny szczerze polecam 😇 🔥
Wyświetl 6 odpowiedzi
MissWhispers
Ffantazyjny - wyrozumiały, świetne poczucie humoru. Tak jak Ja różańca i sprośnych żartów nie odmawia 😁 Można z nim zarwać nockę,albo i dwie 😈 Adam101 - wie jak poprawić humor. I jest przesympatyczny. Xer_xes - wyrozumiały,sympatyczny i cierpliwy ❤️