Powiększone usta

LucyBlackxxx
Źle napisałam poprzedni temat i mi go usunęli, a więc wracam z tematem: Drogie Sprzedające i drodzy kupujący, co uważacie o powiększonych ustach, oczywiście ze smakiem i bez przesady w kierunku „pontonów”? 🥰
Jacek35
Uważam, że wszystko zależy od kobiety, sytuacji i wielu czynników . Jeżeli to wszystko idzie w dobrym kierunku to czemu nie 😊
Wyświetl 1 odpowiedź
iLovePussy
Zajebista sprawa, przy obciąganiu megaaa uczucie! Oczywiście że smakiem tak jak napisałaś ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
Venus
A ja myślę że to czy są powiększane czy nie to nie ma znaczenia. Raczej duże czy małe, kształtne lub wąskie. Dużo dziewczyn ma powiększone usta ( w tym ja) a wcale tego nie widać bo wcześniej były naprawdę drobne, niektóre dziewczyny mają duże i kształtne usta bez powiększania i w tych czasach też pewnie za ich plecami ktoś mówi że są sztuczne.
Wyświetl 1 odpowiedź
ASDSAA
Zależy od preferencji, mi osobiście powiększone usta się nie podobają;)
Wyświetl 1 odpowiedź
feetlady69
Kiedyś totalnie mi się nie podobały ale teraz, przy nowych technikach powiększania ust zmieniłam zdanie. W dzisiejszych czasach można bardzo ładnie powiększyć usta. Wystarczy dobrze poszukać zanim się podejmie decyzję, by źle nie trafić. Wg mnie ładnie zrobione to takie, które od razu nie rzucają się w oczy jako "zrobione". A jeśli ktoras chce pontony to też spoko jeśli jej to poprawi jakość życia ale mi się nie podobają.
Wyświetl 3 odpowiedzi
CzarnaInez
Według mnie to super, jeśli komuś się to podoba, chce to zmienić, jeśli ma kompleks albo po prostu ma taką chęć. Po to są takie możliwości żeby poprawiać to co chcemy 🥰 ja osobiście bym nie zrobiła bo nie czuje takiej potrzeby, ale podobają mi się zrobione u innych ze smakiem 🥰
Wyświetl 1 odpowiedź