Profesjonalna sesja fotograficzna - czego brakuje na majtkomacie?

___Flat_White___
Hejka! Mam do Was pytanie – głównie do Panów, kupujących… W najbliższych miesiącach planuję regularnie współpracować z profesjonalną fotografką, by tworzyć nowe, wyjątkowe galerie zdjęć w najwyższej jakości. Będziemy pracować zarówno w studiu, jak i w wynajętych apartamentach. Chciałabym wykorzystać ten czas, żeby stworzyć coś naprawdę wyjątkowego – coś, co trafi idealnie w Wasze gusta i fantazje. Dlatego zapraszam Was do rozmowy pod tym postem. Napiszcie, czego Waszym zdaniem brakuje w kategorii zdjęć na majtkomacie? Jakie galerie zdjęć najchętniej byście kupili? Co najbardziej działa na Waszą wyobraźnię? Jestem otwarta na każdą propozycję – niezależnie, czy marzy Wam się sesja w klimacie dominującym, uległym, czy może coś bardziej kinkowego czy fetyszowego. Chętnie wcielę się w te role dla Was. 😊
ConnoisseurOfWomen
Raceplay, bardzo trendujący temat ;)
Erodon89
Sesja w miejscu publicznym
Wyświetl 1 odpowiedź
tbu share
Motyw schoolgirl w plaid skirt, białych majtach i białych podkolanówkach ♥
Goddess<3
Może nie jestem klientem, ale myślę, że twoje ciałko pięknie by wyglądało w zmysłowej sesji bondage 🤩🔥🔥
Wyświetl 1 odpowiedź
Mike20
Podpisuję się zdecydowanie pod kolega niżej, zużyte gumki, pas cnoty czy kutasy
kochamwielkiedupska
Fajny pomysł! 😍 Sam już kupowałem takie profesjonalne piękne zdjęcia od Facesitting Queen XL i widzę, jaka jest wielka różnica jest między takimi a zwykłymi fotami z marnych telefonów jakich jest tu niestety większość.
Wyświetl 1 odpowiedź
Chris7919
Osobiście jeśli to ma być profesjonalna sesja, widziałbym Cię w wersji glamour. Która by podkreślała piękno, seksapil, elegancję, wyrafinowanie i blask Twojego ciała. W wersji czarno-białej, zroszone Twoje ciało, gdzie subtelnie krople spływają po Twoim ciele. Zabawiłbym się światłem, zdjęcia w półcieniu i uchwycil piękno Twojego ciała. Skupilbym się na Twoich walorach których masz sporo. W wersji pod prysznicem też bym Cię widział.
Wyświetl 1 odpowiedź
Śmieć6
Brakuje na pewno sejsi zdjeciowej w studiu bdsm latex kadry z dominacji
Wyświetl 1 odpowiedź
MisStopkojebca
Na pewno to Pani skórzane body 😍 Zdjęcia z pełnymi gumkami w klimacie cuckold... Może Pani z kilkoma kutasami? 😍 Ujęcia z pasem cnoty! Można dorobić do nich pózniej teksty i grę losowa "ile dni spędzisz w pasie", dobór pasa itp. Stopy w duecie? Może znajdzie się jakaś koleżanka Ten klimat BBC z czarnym dildo tylko że... Bardziej pro 😍😍 Erotyczne stroje -> wyślę priv
Wyświetl 5 odpowiedzi
Marysia01
Odważnie, bardzo fajny pomysł, napewno znajdzie się wielu chętnych na tego typu materiały! Powodzenia ❣️
Michalx88
Absolutnie szczerze, lepiej wychodzą amatorskie zdjęcia niż sztucznie napompowane sesje gdzie wszystko musi być idealne.
Wyświetl 3 odpowiedzi