Profesjonalna sesja fotograficzna - czego brakuje na majtkomacie?
___Flat_White___
Mój profil Moje oferty
Hejka!
Mam do Was pytanie – głównie do Panów, kupujących…
W najbliższych miesiącach planuję regularnie współpracować z profesjonalną fotografką, by tworzyć nowe, wyjątkowe galerie zdjęć w najwyższej jakości. Będziemy pracować zarówno w studiu, jak i w wynajętych apartamentach.
Chciałabym wykorzystać ten czas, żeby stworzyć coś naprawdę wyjątkowego – coś, co trafi idealnie w Wasze gusta i fantazje.
Dlatego zapraszam Was do rozmowy pod tym postem.
Napiszcie, czego Waszym zdaniem brakuje w kategorii zdjęć na majtkomacie? Jakie galerie zdjęć najchętniej byście kupili? Co najbardziej działa na Waszą wyobraźnię?
Jestem otwarta na każdą propozycję – niezależnie, czy marzy Wam się sesja w klimacie dominującym, uległym, czy może coś bardziej kinkowego czy fetyszowego. Chętnie wcielę się w te role dla Was. 😊
1
Osobiście jeśli to ma być profesjonalna sesja, widziałbym Cię w wersji glamour. Która by podkreślała piękno, seksapil, elegancję, wyrafinowanie i blask Twojego ciała. W wersji czarno-białej, zroszone Twoje ciało, gdzie subtelnie krople spływają po Twoim ciele.
Zabawiłbym się światłem, zdjęcia w półcieniu i uchwycil piękno Twojego ciała. Skupilbym się na Twoich walorach których masz sporo. W wersji pod prysznicem też bym Cię widział.
Na pewno to Pani skórzane body 😍
Zdjęcia z pełnymi gumkami w klimacie cuckold... Może Pani z kilkoma kutasami? 😍
Ujęcia z pasem cnoty! Można dorobić do nich pózniej teksty i grę losowa "ile dni spędzisz w pasie", dobór pasa itp.
Stopy w duecie? Może znajdzie się jakaś koleżanka
Ten klimat BBC z czarnym dildo tylko że... Bardziej pro 😍😍
Erotyczne stroje -> wyślę priv
Marysia01
Odważnie, bardzo fajny pomysł, napewno znajdzie się wielu chętnych na tego typu materiały! Powodzenia ❣️