Profile Panów
Ancy23
Czy nie było by lepiej jakby faceci mieli możliwość uzupełnienia swoich profili o zdjęcia , opisy , wiek , wagę, orientacje , itd. Czy poruszyło by to fantazje po dwóch stronach. Niektórzy by mogli się pochwalić swoim ciałem w mniej lub bardziej dobry sposób , chyba ze w pewnych wypadkach lepiej nie widzieć jak dany facet wyglada i lepiej żyć w niewiedzy komu się sprzedaje dane rzeczy ? Co o tym wszyscy sądzicie ? Czy taka funkcjonalność byłaby korzystna czy raczej niekorzystna dla całej społeczności ? Pozdrawiam.
4
mokra_anetka
Ja wolę nie wiedzieć jak kupujący wygląda, więc moim zdaniem jest dobrze tak jak jest
Madam
Moim zdaniem pomysł z profilem kupującego jest spoko, ale nie wiek i orientację bym tam zamieszczała, tylko preferencje. Tylko jedno "ale" - nie możemy pierwsze pisać do Was, więc dla nas ta funkcja nie była by tak przydatna, jak dla was gdy wyszukujecie sprzedającą. Kiedy klient już do nas napisze, to zazwyczaj sam mówi, czego potrzebuje, a większość robi zakupy nawet się nie odzywając. Zdjęcia - uważam za niepotrzebne. Twarzy żaden raczej nie będzie miał odwagi pokazać, a oglądanie kutasów na dzień dobry, nie jest moim największym marzeniem. Byłoby to tylko udogodnienie dla panów, którzy przychodzą tu obnażać się za free.
BlackyPanty
W dwójnasub można by spojrzeć. I wcale nie chodzi mi o pieniądze. Dla mnie najważniejsze jest, co dana osoba sobą reprezentuje, a nie jak wygląda. Oczywiście bardzo przyjemnie ogląda się ładne ciało, nie mniej jednak nie chciałabym, żeby na wagę klimatu składał się wygląd Pana po drugiej stronie. To ja jestem tu dla kogoś. Jeśli ktoś się podzieli zdjęciem, to jest mi bardzo miło. Natomiast są panowie w wielkim kompleksie, których sama opcja dobrowolna będzie stresować. Jak i może niejeden zostanie odrzucony. Lub wpłynie to na ocenę. Szanuję potrzebę niebytu czarnym avatarem i przyjmę każde rozwiązanie z uśmiechem.
Mrs.Allice
Ja bym chciała bardzo, nawet jeśli na dzień dobry miałabym zdjęcie fiflaka 👌🏻
MadamJudi
To byłaby spoko opcja w sumie, zawsze jestem w szoku ilu tutaj jest atrakcyjnych mężczyzn 🔥🔥🔥🔥🔥.
Jeśli byłaby to opcja dobrowolna, to czemu nie
Leśna Luna
Takie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Moim zdaniem wprowadzenie sekcji, w której klienci mogliby zawrzeć informacje o swoich preferencjach, byłoby bardzo przydatne. Z drugiej strony to mogłoby skutkować tym, że po daniu dziewczynie serduszka, na czacie pojawiłoby się kilka linków z ofertami o potencjalnie odpowiadającymi tym preferencjom. Platforma jest płatna, to oczywiste, ale taka totalna akwizytorka to chyba niewłaściwy kierunek. Kwestia dodania zdjęć jest dla mnie obojętna, choć fakt jest taki, że wielu panów zapewne nadużywałoby tej opcji, aby za darmo pokazywać dziewczynom swoje przyrodzenie, ciało itd. A my w większości nie chcemy nic oglądać za darmo :) To panowie przychodzą na ten portal do nas, a nie my do nich ;) Każdy pan może się pochwalić swoim przyrodzeniem i ciałem choćby teraz, po opłaceniu odpowiedniej oferty. A jeśli ktoś nie chce płacić, to powinien przejść np. na portal randkowy i tam próbować swoich sił ;)
Łasica
My i tak nie możemy się z wami pierwsze kontaktować , więc jak dla mnie bezsensu.
Jak klient jest chętny to podzieli się swoimi zdjęciami