Propozycja: Status i krótki opis
Mrs.Allice
Mój profil Moje oferty
Nie zawsze jestem dostępna w 100% co nie oznacza, że w ogóle nie jestem w stanie realizować drobnych zleceń, więc "urlop" odpada.
Uważam, że super zmiana mogłoby być wprowadzenie statusów:
Dostępna na czat
Zajęta
Niedostępna
Zadaj mi pytanie
Czy coś podobnego. Wiele klientów też pisze do mnie widząc moje niedawne logowanie, które często było spowodowane np. dostarczeniem fotki do konkretnego zamówienia. W przypadku nieodpisania takiemu klientowi (bo zwyczajnie nie mam na to w danym momencie czasu) często padają pretensje, czy pojawiają się oczekiwania względem mnie, których nie jestem w stanie spełnić.
Oczywiście dany status nie powodowałby braku możliwości wysyłania wiadomości, ale zapewne wiele by rozjaśniał.
+ Krótki opis wyświetlający się u góry, przy nicku sprzedającej, również byłby przydatny. Krótko i zwięźle można tam napisać co się chce:
-zaproszenie
-aktualne promocje
-godziny czatowania
-informacje o urlopie
-cokolwiek co się chce
Wyświetlało by się to tylko na czacie przy nicku sprzedającej, nie angażujące, ale bardzo przejrzyste i klarowne.
Uważam, że to super pomysł, a wy? Co wy na to? Klienci i inne sprzedające? Zapraszam do dyskusji.
20
LucyBlackxxx
To jest konieczność! Przez to nam spada wiarygodność bo akurat nie możemy być przed dłuższą chwilę i odpowiedzieć, a jak ustawi się urlop to odstrasza to trochę klientów…
sweet_and_spicy
Ostatnio o tym myślałam. W sumie nawet zwykła kropka ze ststusem była by spoko