Prostytutki

Kutasek17cm
Pytanie do pań co sądzicie o wizytach u takich prostytutek przy drodze ?
Gigi Rose
Podniecające, ale też mało higeniczne.
PuszystaDominika
jestem na nie, ponieważ większość tych Pań po kliencie podmywa się tylko wodą z butelki (niestety takie warunki terenowe) i jest to mało higieniczne. Pracy nie oceniam bo zajęcie jak zajęcie. Ale lepiej się czymś nie zarazić :) Jak już to polecam udać się do jakiejś Pani która przyjmuje w prywatnym mieszkaniu - jest prysznic można się umyć, odświeżyć i Pani też pewnie będzie czystsza niż ta Pani z drogi ;)
Madam
Dla mnie to jak sporty ekstremalne, jak ktoś lubi niech szaleje, ja chcę jeszcze pożyć xD
Marysia01
Jak dla mnie za duże ryzyko, taka Pani ma x klientów dziennie, a miesięcznie to już wogóle... Jakieś to dla mnie mało higieniczne
Sexisanderka
Oj mało higienicznie ale przynajmniej jakaś adrenalinka w tego typu spotkaniach jest 🤭
Wyświetl 1 odpowiedź
Czarna Pantera
Ja osobiście jestem na nie 😅 Moim zdaniem kiepskie warunki jeżeli chodzi na przykład o higienę
Rani Deepa
Przy drodze to jakoś nie wiem. Ze względu na warunki to jakoś nie odbieram tego pozytywnie. A tu jakiś dzik wyjdzie 🤣 albo wiatr zacznie pizgać. No nie jest to sprzyjające
Domniemam
Pytanie powinno sie znalezc w innym miejscu prawdopodbnie, praktyki seksualne -> inne. Ale na szybko, praca jak praca. Wieksze ryzyko z obu stron na jakies niebezpieczenstwo zdrowotne, stad jak typowo, dla obu stron dobrze jest aby miec jakies kontrole pod wzgledem chorob wenerycznych bo prezerwatywa nie jest 100%. Sama nie bylabym zainteresowana ale ogolnie neutralne podejście