Pytanie do pań
Smilek20
Jakie macie zdanie na temat seksu z chłopakiem, który jest prawiczkiem – czy to dla was przeszkoda, a może wręcz coś pozytywnego?
0
nsfwflora
zalezy czy na raz czy staly partner. na jeden raz nie szkodzi, fajnie wyprobowac itd. ale gdyby mial to byc moj partner to troszke ciezko by bylo mysle
Julitamali12
Żadna przeszkoda, myślę że fajnie by było takie coś doświadczyć
PannaS
Fajnie było by być kogoś pierwszą o móc pokazać piękno seksu ☺️
ZielonookaSlicznotka
Nie mam z tym problemu. Wręcz jest to dla mnie urocze, zwłaszcza gdy jest ode mnie kilka lat młodszy.
gothicbitch
ja lubie takich niedoswiadczonych do zabawy tylko po to zeby miec pelna kontrole nad nimi xD
mokra_anetka
Nie, nie i jeszcze raz nie. Miałam raz tę nieprzyjemność spotykać się z prawiczkiem i było tragicznie w łóżku, nie był podatny na sugestie, na reakcje, prośby. Zdecydowanie wolę doświadczonych mężczyzn wiedzących, czego chcą od seksu i cielesności. Lubię perwersje, ostry seks. Mała szansa, że prawiczek mi to da 😃
anian333
Mnie kręci jak facet jest "nieruszany". Jeszcze bardziej podnieca mnie fakt, że jest taki koło 40-stki a ja patrzę na jego kurwiki w oczach i zaraz go mogę rozdziewiczyć...
Tak z ciekawości: są wśród Was mężczyźni - prawiczki,ok. 40-letni?
AlexSinn
Ani przeszkoda, ani nic pozytywnego, ambiwalentny mam do tego stosunek ;)
Madam
Takiego można jeszcze wiele nauczyć. Najgorzej jak facet myśli, że jest zajebistym kochankiem, bo dużo lasek wyruchał. Prawiczek przynajmniej jeszcze się stara. Choć sama penetracja pewnie będzie krótka... ale seks to nie tylko wkładanie i wyciąganie kutasa.
Niegrzeczna94
Dla mnie to urocze, że partner mi na tyle zaufał, że zdecydował się na swój pierwszy raz właśnie ze mną.
PuszystaDominika
Dla mnie to nie jest żaden problem. Nagrałam tu nawet lekcje dla prawiczków :)))
MadamJudi
Dla mnie w porządku. W sumie im jestem starsza, tym bardziej podniecają mnie niedoświadczeni młodzi