Pytanie do pań jazda na rowerze

Seba98
Mam pytanie do pań odnośnie jazdy na rowerze. Czy majteczki oraz skarpetki są bardziej przepocone i przesiąknięte śluzem po takiej przejażdżce. Czy jest pani która chciałaby przyszykować taki zestaw ?
NapalonaCzarnulka
Bardzo spocone przynajmniej moje
Shiva
Chętnie ❤️
SweetAva
Zgadza się! Jeżdżę codziennie do pracy więc zapraszam do skosztowania ;)
mała czarna mommy
Zapraszam do kontaktu :)
Aniabawor
myślę, ze po każdej aktywności są bardziej
Mrs.Allice
Jak już mamy taki wątek to a skorzystam - któraś z was też tak robi podczas jazdy na rowerze, że tak siada na siodełku, by przy jeździe masował łechtaczkę? 😅🫰🏻
Wyświetl 4 odpowiedzi
Madam
Przepocone tak, na śluz to nie ma wpływu.
Lady Julia
Zapraszam! Chętnie sprzedam swoje spodenki rowerowe 😊
Cherry Goode
Skarpetki niekoniecznie, ale mam akurat takie nieoddychające buty, w których stopa łatwo się poci przy jakimkolwiek wysiłku. Co do majteczek - po rowerze są faktycznie znacznie bardziej mokre i przesiąknięte. Na rowerze jeżdżę praktycznie codziennie, więc bez problemu mogę skompletować dla Ciebie taki zestaw.
czarna_koronka
ja bardzo chętnie :)
Karolinka40stka
Zapraszam do mnie za chwilkę wsiadam na rower i jadę 50 km
Euphoria_2001
Na rowerze zdecydowanie bardziej majteczki niż skarpetki są przepocone, ale skarpetki po jeździe na rolkach są za to calutkie mokre tym bardziej jak jest tak ciepło na zewnątrz
Nemessia
Chętnie przyszykuję :) dupka się poci najbardziej
LaskaXXL
Skarpetki może aż tak nie, w porównaniu z innymi aktywnościami, ale tyłek mocno się poci, ślad na siodełku murowany. Zwłaszcza podczas przejazdów w taką pogodę jaką mamy teraz.
Alicccja
Chetnie podzielę sie wrażeniami na sextingu, jeżdżę rowerem 🚲
FemmeFeral
Jeżdżę na rowerze regularnie, trochę wyczynowo bo MTB. i skartepki są bardziej spocone i majteczki
Madzia_
Zgadza się, zapraszam po taki zestaw :)
WildTiger
Majteczki po rowerze sa bardziej przesiąknięte niż normalnie i zazwyczaj odciśnięty jest fajny zapach dupci 🤪 chętnie przygotowuje zestaw