Pytanie do Panów

_III_III_III_
Panowie... Dlaczego nie oceniacie zamówień? Co jest tego powodem? To jest na prawdę przydatna opcja. Zarówno dla innych facetów jak i dla samych sprzedających. Sami pewnie jak kupujecie w necie to czytacie opinie innych. Mnie samej już teraz tak na tym nie zależy, ale jak byłam tutaj "nowa" to bardzo mi na tym zależało. OK nie chcecie się uzewnętrzniać tym gdzie i u kogo kupujecie, ale może chociaż w wiadomości napiszcie jakie wrażenia? Np. dla mnie taka ocena jest pomocna bo wiem co mogłabym poprawić, zmienić itd... I nie chodzi mi oceny typu och i ach, ale o prawdziwe konstruktywne oceny. Byłabym wdzięczna za udział w pogawędce na ten temat😋
PanSilesia
"Panowie... Dlaczego nie oceniacie zamówień? Co jest tego powodem?" - Ja się przyznaje, że często z lenistwa ale w historii swoich ocen, których mimo wszystko trochę się zebrało tylko raz dałem mniej niż pięć gwiazdek za zwodzenie i kombinowanie ze strony sprzedającej. Stare dzieje.
Kam X
Ja zawsze zostawiam ocenę.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Madam
Pytałam o to kilku panów, najczęściej odpowiadali, że nie wiedzą jak / gdzie i że w ogóle jest taka opcja. Części się po prostu nie chce. Część kasuje konto zanim zdąży o tym pomyśleć. Kilku ukrywa się przed ulubioną sprzedającą (co jest dla mnie absurdalne).
Wyświetl 5 odpowiedzi
Mr. G
Dawno mnie tu nie było i wróciłem ale z nowym kontem. Sam ogólnie zawsze wystawiam opinię i zazwyczaj były na 5 gwiazdek ale nie ukrywam że czasem wystawiłem opinie trochę słabsze z różnych względów jednakże sprzedające zawsze wiedziały dlaczego opinie były niższe
Adam102
A potraficie przyjąć konstruktywne oceny? 🤣Większość z was oczekuje 5 gwiazdek, jak ktoś da mniej zaczyna się drama.
Wyświetl 15 odpowiedzi