Pytanie do panów
Lillie
Panowie, z racji, że ostatnio sporo przytyłam, zastanawia mnie czy kobiety przy kości są dla was atrakcyjne? A jeśli tak, to jakich konkretnie treści poszukujecie?
1
To jakiś scam ? :) skąd mam wiedzieć skoro po pani zdjęciach nie da się ocenić czy jest Pani przy kości. Jeśli interesuje Panią mój gust jako klienta, to ja wolę wysportowane zadbane kobiety bo minimalizują i podniecają swoją siłą (siłą związaną z dyscypliną i chęcią podniecania innych mężczyzn swoim ciałem)
Marysia01
Każde ciało jest piękne i wyjątkowe, ale otyłość nie jest zdrowa i wiąże się z wieloma komplikacjami dlatego należy z nią walczyć, jestem dietetykiem klinicznym i z mojego punktu widzenia najważniejsze jest zdrowie!
A ja tam uważam, że nie ma nic piękniejszego niż kobieta przy kości o potężnej dupci!!!
Z małym jednak zastrzeżeniem - proporcje ciała muszą być jednak właściwe, tj. talia wyraźnie węższa niż biodra.
No i oczywiście kobieta musi dbać o siebie – ale to chyba jest truizmem, bo to tyczy się nawet tych zabidzonych i chuderlawych... :)
Jeśli o mnie chodzi zatem to waga Twoja 101 kg jest mega podniecająca, mimo tego, że ja sam mam 90 kg wysportowanego bardzo ciała.
Dla mnie nie atrakcyjne bo zdecydowanie wole bez nadwagi ale jest dużo facetów którym podoba się najbardziej nawet jak baba wygląda jak jakiś niedźwiedź . Po drugie nawet jak by takich facetów nie brakowało to lepiej schudnąć i nie chodzi o wygląd tylko o zdrowie i komfort życia. Ja mam nadwagę ale już dużo mniejszą niż kiedyś i komfort życia się bardzo wyraźnie mi poprawił bo mam dobrą kondycję 3km w czasie 12 minut dałem radę latem przebiec a jak zaczynałem biegać to miałem zadyszkę od biegania nawet truchtem i dodatkowo siłownia czyli sztanga ciężarki. Mniej zmęczony jestem na co dzień niż kiedyś, podstawowe badania z morfologią włącznie wszystko w normie.