Pytanie do Panów - atrakcyjność kobiety a męskie pasje

PuszystaDominika
Dzień dobry Panowie! Wydaje mi się, że takiego pytania nie było, a chętnie poznam waszą opinię ♥ Czy kobieta, która ma męskie pasje jest dla was automatycznie mniej seksowna/kobieca/pociągająca czy wręcz przeciwnie? Czy może zainteresowania nie mają dla was znaczenia w tym kontekście? Ja np. zajmuję się drobnymi naprawami/przeróbkami rusznikarskimi i modelarstwem i nie czuję żeby odejmowało mi to kobiecości :D A jak wy sądzicie Panowie? EDIT: Panie podzielcie się jakie macie "męskie" pasje?
Shima
A mamy tu może jakichś rpgowskich nerdów? Może i średnio miewam okazje sie w nie zagrywać ale nie ukrywam, bardzo lubie jarać się takimi liczbami🤪
CloeJ
Ja kocham motoryzacje, modyfikować samochody, oglądać felgi, wyścigi itp 🥹♥️
Wyświetl 2 odpowiedzi
Kam X
Fajnie byłoby mieć kobietę, która ma podobne zainteresowania. Wspólne oglądanie meczów i kibicowanie tym samym drużynom ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
SweetAva
Świat muzyczny jest zdominowany przez mężczyzn ale świetnie się tam odnajduje - jestem perkusistka 🥁 Z "męskich" zajawek buduje też konstrukcje i trenuje boks 🥊
Wyświetl 4 odpowiedzi
Madam
W dzisiejszych czasach kobiety muszą sobie radzić. Ja jestem złota rączka, kran naprawię, ściany pomaluję, kontakt wymienię. Lubię piwo i sport, samochody, motory i piękne kobiety. Jakoś żadnemu to nie przeszkadzało.
Mrs.Allice
Z "męskich" pasji to gry komputerowe, układanie LEGO, kopie w ogrodzie i lubię cipki 🤭
Wyświetl 3 odpowiedzi
Łasica
Jestem motocyklistką, lubię kopać w aucie, interesuje się szeroko pojętymi militariami i na pewno nie odbiera mi to kobiecości😉
Żmija
Z takich typowo męskich pasji - łowienie ryb. Poza stricte łowieniem umiem zrobić wędkę, nie brzydzi mnie zbieranie dżdżownic czy larw much itp. Jeśli dobrze pójdzie w tym roku wybieram się do jednego kraju na Półwyspie Skandynawskim żeby zrobić około tygodniowy maraton wędkarski. Do tego lubię drobne naprawy jak wymiana kranu czy rur. Na swoim koncie mam też demontaż starej kabiny prysznicowej i montaż nowej (łącznie z brodzikiem).
Wyświetl 2 odpowiedzi
PuszystaDominika
W sumie może zaprośmy do rozmowy też Panie - jakie macie "męskie" pasje?
Wyświetl 1 odpowiedź
shortieBunny
Szczerze to nigdy na to nie patrzyłem jakoś bardzo, ale ja ogólnie lubię jak kobieta ma "męskie" jak to nazwałaś cechy tj. jest wysoka, silna nie tylko fizycznie ale też charakterem itp. Więc "meskie" pasje też są dla mnie na plus 😉
Wyświetl 1 odpowiedź
KooochamTwojZapach
Odciąga raczej to jak kobieta nie ma żadnej pasji...:)
Wyświetl 3 odpowiedzi