Pytanie do Panów o owłosieniu

Ladyemma
Drodzy Panowie 🤗 Powiedzcie mi wolicie gładziutkie cipki czy owłosione? Jak tak to dlaczego? Jestem bardzo ciekawa 🤗
onnylon
Wszystkie są piękne na swój sposób. Drogie Panie bądźcie naturalne tak jak w się podoba a nie nam . Odkrywanie profili czytając opisy to też rajcuje dzielą nas nieraz setki km . Rozmawiajmy i szanujmy się tu wszyscy . Wszyscy jesteśmy tu po coś
Wyświetl 3 odpowiedzi
shave
Tylko gładkie
Motherfucking
Może jeszcze ktoś się wypowie na świeżo? :)
Wyświetl 4 odpowiedzi
PanSilesia
Zależy od nastroju . Ja tam mogę w rozsądnych dawkach wszystko. Zaznaczę jednak że cipka jeśli owłosiona to może nie aż do tego stopnia aby zaplatać kłosy ale też nie trzy smętne źdźbła na pustyni.
VRT455
Owłosione
Fux
Jeżeli jest rozwinięte dojrzała róża to musi być bez włosków
Wyświetl 1 odpowiedź
Kam X
Zdecydowanie wolę gładkie, ale delikatny paseczek też może być ;)
RazemDoGwiazd
Ja myślę w ten sposób że to jest tylko i wyłącznie w kwestii kobiety czy będzie mieć ogoloną czy zarośniętą. To kobieta ma się czuć dobrze w swoim ciele a mężczyzna powinien szanować to i akceptować to jaka jest. Osobiście lubię delikatny meszek lub paseczek :) Całkiem ogolona też spoko ale ja wyżej napisałem to powinna być tylko i wyłącznie decyzja kobiety.
Wyświetl 8 odpowiedzi
Mr. G
Ja uwielbiam włoski na cipce paseczek a nawet zarośnięta. Muszę też przyznać że twój zarościk jest słodki 🫶