Pytanie na temat sextingu

K24
Znajdźcie dziewczyny chwilę i powiedzcie mi proszę 🙏 Na czym właściwie polega sexting, bo jest tego typu ofert tutaj mnóstwo, nigdy z tego nie korzystałem, bo w sumie to nie bardzo wiem na czym to polega i jak to wygląda w praktyce😅 może pytanie bez polotu ale chciałbym żeby ktoś mi trochę przybliżył ten temat. Dziekuje wszystkim wyrozumiałym 😁😁
K24
Dziękuję, że przybliżyłyście mi ten temat. Przyznam, że ciekawy sposób na spędzenie wolnej chwili 😃
Wyświetl 6 odpowiedzi
Amarie
Wyobraź sobie, że jesteś napalony na dziewczynę i ta nagle wysyła Ci smsa ''jestem sama w domu'', niestety dziewczyna jest z Portugalii, a linie lotnicze strajkują, więc jesteś uziemiony. Co zrobisz żeby zaspokoić siebie i drugą osobę? Piszesz sugestywne wiadomości, tak aby razem przyjemnie spędzić czas i miec do czego potarmosić. Sexting to forma fantazjowania, zabawy, czasami wykonywania zadań czy po prostu wymiana zdjęć. Efektem końcowym jest chwilowe zaspokojenie potrzeb seksualnych i namiastki bliskości z drugim człowiekiem. Łatwiej się otworzyć czasami zupełnie obcej osobie, bo masz tą świadomość, że nie spotkacie się na żywo i nie dojdzie do niezręcznej wymiany spojrzeń
LaskaXXL
Zależy, co Cię jara. Może być roleplay, może być chat ze zdjęciami lub bez, typowo chat dla uległych, mogą też być chaty typowo casual, czyli nie z podtekstem seksualnym, ale zwykła rozmowa o codzienności, czy chat o fetyszach, w zależności, na co w danej chwili masz chęć.
DirtyFeetQueen
Najprosciej- świntuszenie ^^ fantazjujemy sobie, co bysmy sobie zrobili, wysylamy gorace fotki... rozgrzewamy się a po uplynieciu okreslonego czasu wspolnie dochodzimy ♡ najczesciej jest to 30 min, ale moze byc i 15 min jako 'szybki strzał' i dluzej ^^ jesli chcesz zaznac pol godzinki takiej przyjemnosci z fotkami robionymi na zywo- goraco zapraszam, zaczniemy powoli, jesli nie korzystales jeszcze i nakieruję Cię, ale mysle ze po chwili i Tobie puszczą hamulce i bedziesz wiedzial co i jak ^^
Diablica08
Czat o sexie ze zdjęciami, filmikami lub bez
Aurelcia
Tak wlasciwie to jest to pisanie na temat seksu, w duzym skrocie. Mozna powiedziec ze takie uprawianie seksu przez internet, opisywanie, pytanie, ogolnie rozmowa na tle erotycznym