Pytanie techniczne - wysyłki

cumbard
Dzień dobry drogie Panie, jak wiadomo idą święta, ale pytanie dotyczy również wysyłek piątkowych. Czy organizując wysyłki macie Panie opcję dostawa w weekend? Oczywiście biorę pod uwagę, że koszt wysyłki wyższy, pytam technicznie, czy jest opcja zamawiania w piątek z dostawami np na sobotę. Pozdrawiam serdecznie i przy okazji życzę spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych, odpoczynku, a z pewnością odreagowania :)
malinowylil
A inna ciekawostka odnośnie przesyłek jest taka, że jako klient po latach dopiero dowiedziałem się, że sprzedająca widzi paczkomat klienta. Myślałem że dostajecie po prostu kod nadania od majtko i wszystko idzie w pełni anonimowo. A tu takie zaskoczenie z tą anonimowością majtko.
Wyświetl 37 odpowiedzi
Lilla Feet
U mnie też czasem przesyłka docierała w sobotę. Nie wiem tylko jak to byłoby teraz, bo jest Wielka Sobota 😅
Twoja_Czekoladka
Yes
Likap
U mnie często się zdarzało, że klient mimo wysyłki w piątek-otrzymał przesyłkę sobotę. Ale tutaj pewnie dużo zależy od miejscowości :)
Żmija
Rozwiewając wszelkie wątpliwości. Taka opcja jest dostępna, ale tylko przez stronę InPost, dokładniej przez menagera przesyłek. Minusem jest to, że takiej przesyłki nie widać w aplikacji. Najlepiej wtedy wydrukować etykietę i przesyłkę można nadać w paczkomacie. Nie, nie ma żadnych danych nadawcy :)
PuszystaDominika
Przez szybkie nadania w inpost (czyli tak jak nadajemy paczki) nie ma tej opcji "paczka w weekend"
Żmija
Zdarzało mi się wybierać tę opcję. Informowałam kupujących o dodatkowych kosztach z tym związanych i nie było problemu by dorzucili parę złotych więcej by przesyłka dotarła w sobotę.
Wyświetl 9 odpowiedzi