rajstopy

ASDSAA
Witam! Jestem zainteresowany kupnem Twoich używanych rajstop. Wiarygodność mojego profilu możesz sobie sprawdzić :) Wobec zakupu mam kilka pytań, jakiego rodzaju rajstopy możesz mi sprzedać kolor/grubość (den), ile dni musisz je nosić, żeby rzeczywiście miały jakiś zapach? (pytam bo kilka poprzednich zakupów były poniżej moich oczekiwań) + czy istnieje szansa na dodatkowe opcje jak orgazm lub film z noszenia lub dwa w jednym :) Pozdrawiam
angelic_kicia
Hej! Mam na profilu rajstopki, rozdarte w kilku miejscach ze względu na zużycie ;)
Roxane
Hejka, mogę ponosić dla Ciebie rajstopy, najchętniej czarne 15 den. Chętnie nagram filmiki z noszenia dwudniowego, żeby było czuć zapach stóp.
HotWika
Zapraszam do mnie 😈
HottieOliww69
Zapraszam😈
Hotblondi69
Zapraszam
BorderKicia
zapraszam;3
MollyColly
czarne czy cieliste? ze wzmocnieniami czy bez? zapraszam ;*
LickMyBody
Kilka rodzaji rajstopek u mnie ;))
laurahere
zapraszam
Roxy_foxy
Zapraszam
SunflowerDreamer
Zapraszam 🥰
Lola
Odezwij się, głównie tym się zajmuje tu 😊
laurahere
zapraszam!!
Spełnienie marzeń
Zapraszam do mnie 😈
Niunia04
Zapraszam
kinkykittty
odezwij się ❤️
LickMyBody
Hej posiadam rajstopy różnego rodzaju cieliste szare czarne we wzorki gładkie w jodełkę, z dziurami bez, grube chude... co tylko zechcesz. Moi klienci którzy kupowali ode mnie rajstopy wracają ponownie i kupują kolejne rajstopy i tak w kółko😃 żeby miały zapach wystarczy mi 1 roboczy dzień. Opcje dodatkowe również dostępne jak i zdjęcia filmy orgazm itd.. zapraszam do kontaktu. Buziak.
SaraTheBunny
Mam akurat jedne takie rajstopki w którcyh juz kilka razy zdarzylo mi sie masturbować! Ale nikt do tej pory sie nimi nie zainteresował, moze w koncu znalazłam odpowiedniego dżentlemana ktory je doceni hahah
oleczka5
Zapraszam do mnie. Napisz a wszystko dogadamy😽
Enka25
Zapraszam ;)