Reklamacje
mauyfjut
Mam tutaj konto stosunkowo krótko, a sprawa dotyczy pierwszego mojego zakupu tutaj.
Z dość dużą rezerwą podszedłem do zakupu (drobna kwota) zdjęcia.
Do zdjęcia prowadził link, który był nieaktywny. Napisałem o tym do Sprzedającej, ale cisza. Złożyłem reklamację, gdzie Sprzedająca stwierdziła, że wstawi działający link. Reklamacja rozpatrzona na korzyść Sprzedającej. Nowy link się nie pojawił.
Nie chodzi mi o tę drobną kwotę, a o zasadę. Czy to zawsze tak wygląda? Nie jestem typem klienta "płacę, więc wymagam", natomiast wg mnie jest tutaj coś zdecydowanie nie tak.
3
Leśna Luna
Tak jak pisały dziewczyny, to nie jest tutaj standard, nie jest to także okay ze strony dziewczyny. Odwołuj się i walcz o swoje :)
Feetamateurgirl
Masz możliwość zostawić jej ocenę w postaci jednej gwizdki tak by reszta wiedziała by u niej nie kupować. Nie pozwól się oszukać i napisz kolejna reklamacje z próbą o zwrot kasy. Jest to w pełni jej niedopatrzenie i brak reakcji. Trzymam kciuki i pamietaj by ją stosownie ocenić 👎
mokra_anetka
Przykro mi, że trafiłeś na nieuczciwą sprzedającą :/ czy to było 19 czy 199 zł, nieważne, jakieś zasady trzeba mieć! Odwołuj się, niech zwracają kasę!
PuszystaDominika
A od siebie jeszcze dodam żebyś się nie zrażał i życzę Ci żebyś następnym razem trafił na uczciwą sprzedającą które mam nadzieję są tutaj w większości.
PuszystaDominika
Nie, nie powinno to tak wyglądać. Zgłoś ponownie reklamację opisz dokładnie sprawę, napisz też do majtkomatu. Sprzedająca Cię po prostu niestety oszukała ;(
Mrs.Allice
Zareklamuj to ponownie, napisz do majtkomatu jak trzeba. Tak nie może być, to zwykle oszustwo.
Madzia_
Może poproś sprzedającą o link ponownie, a jak to nic nie da to napisz bezpośrednio do majtkomatu i opisz całą sytuację, do maila załącz sc, że link nie działa, a Ty nie masz nowego.
Zdecydowanie coś jest tutaj nie tak, masz rację