Reklamacje

mauyfjut
Mam tutaj konto stosunkowo krótko, a sprawa dotyczy pierwszego mojego zakupu tutaj. Z dość dużą rezerwą podszedłem do zakupu (drobna kwota) zdjęcia. Do zdjęcia prowadził link, który był nieaktywny. Napisałem o tym do Sprzedającej, ale cisza. Złożyłem reklamację, gdzie Sprzedająca stwierdziła, że wstawi działający link. Reklamacja rozpatrzona na korzyść Sprzedającej. Nowy link się nie pojawił. Nie chodzi mi o tę drobną kwotę, a o zasadę. Czy to zawsze tak wygląda? Nie jestem typem klienta "płacę, więc wymagam", natomiast wg mnie jest tutaj coś zdecydowanie nie tak.
Leśna Luna
Tak jak pisały dziewczyny, to nie jest tutaj standard, nie jest to także okay ze strony dziewczyny. Odwołuj się i walcz o swoje :)
Feetamateurgirl
Masz możliwość zostawić jej ocenę w postaci jednej gwizdki tak by reszta wiedziała by u niej nie kupować. Nie pozwól się oszukać i napisz kolejna reklamacje z próbą o zwrot kasy. Jest to w pełni jej niedopatrzenie i brak reakcji. Trzymam kciuki i pamietaj by ją stosownie ocenić 👎
mokra_anetka
Przykro mi, że trafiłeś na nieuczciwą sprzedającą :/ czy to było 19 czy 199 zł, nieważne, jakieś zasady trzeba mieć! Odwołuj się, niech zwracają kasę!
mauyfjut
Aktualizacja: teraz Sprzedająca (po otrzymaniu ode mnie oceny 1/5) kłamie w żywe oczy, że zaktualizowała zdjęcie pod linkiem XD Kabaret, szkoda że moim kosztem.
Wyświetl 1 odpowiedź
Kam X
Ja też zacząłem przygodę z tym portalem od reklamacji, ale pieniądze mi zwrócono. Od tamtej pory, wszystkie zamówienia (odpukać) są realizowane :) Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i otrzymasz dobry link albo zwrot pieniędzy.
Wyświetl 3 odpowiedzi
kocicadlaPana
Nie wiem o którą sprzedającą chodzi. Na przyszłość zawracaj uwagę na opinie. I złóż reklamację ponownie.
PuszystaDominika
A od siebie jeszcze dodam żebyś się nie zrażał i życzę Ci żebyś następnym razem trafił na uczciwą sprzedającą które mam nadzieję są tutaj w większości.
PuszystaDominika
Nie, nie powinno to tak wyglądać. Zgłoś ponownie reklamację opisz dokładnie sprawę, napisz też do majtkomatu. Sprzedająca Cię po prostu niestety oszukała ;(
Mrs.Allice
Zareklamuj to ponownie, napisz do majtkomatu jak trzeba. Tak nie może być, to zwykle oszustwo.
Madzia_
Może poproś sprzedającą o link ponownie, a jak to nic nie da to napisz bezpośrednio do majtkomatu i opisz całą sytuację, do maila załącz sc, że link nie działa, a Ty nie masz nowego. Zdecydowanie coś jest tutaj nie tak, masz rację