Sexting na wiele osób

Lilla Feet
Hej hej ^^ Napisałabym, że jestem tu od niedawna, ale przecież już minęło pół roku, gdy zakładałam tu konto. W tym czasie zauważyłam, że są klienci, którzy bardzo lubują się w sextingach. Mają oni swoje ulubione Panie z którymi bardzo lubią w tej materii współpracując - ale wiadomo, że po pewnym czasie wkrada się rutyna i potrzebna jest drobna odskocznia. To, co lubię wtedy wprowadzać moim kundelkom to wspólna zabawa z innymi sprzedającymi. Wymyśliłam, że taki kupujący który miałby nadzieję na dodatkowe wrażenia - najpierw odbywa seksting ze mną, a następnie kolejny z wybraną przez siebie samego drugą Panią, która kontynuuje go z wyk o rzyst a niem instrukcji, które przekazuję kupującemu na koniec naszego sekstingu. W ten sposób kupujący otrzymuje: - kontynuację sekstingu, - zupełnie nowe doznania; a my (jako sprzedające): - oferujemy coś zupełnie nowego - w pewien sposób współpracujemy między sobą Pytanie tylko jak wielu kupującym coś takiego by się podobało? Coś w rodzaju sekstingu i wyboru drugiej Pani do sekstingu -> wraz z realizacją tego drugiego sekstingu u wybranej Pani ;p No i oczywiście pytanie, czy sprzedającym też by się coś takiego spodobało ^^
Domniemam
Jeśli instrukcje będą zgodne z moimi zasadami, to chętnie wypróbuję! ^^
Fux
Pierwszy seksting w trójkącie mamy ze sobą Dziękuję dziewczyny
suprise
pomysl ciekawy, ale nie wiem, czy wy sprzedajace możecie sie ze sobą kontaktować? Bo wtedy to by mialo jakiś większy sens :)
Wyświetl 1 odpowiedź
PannaS
Bardzo ciekawy pomysł 😉
Cukierkowa dama
Chetna
Fux
A ja myślałem że jesteście zazdrosny o swoich partnerów nawet tych z portalu Jednak się nie myłem ale cóż człowiek całe życie się uczy nawet jeżeli to życie jest już dość długie
Wyświetl 2 odpowiedzi
Joa
JA również chętnie się tak pobawię
PuszystaDominika
chętnie:)
Leśna Luna
Ciekawe, ciekawe 😈
Madam
Nie dla mnie, na moich czatach to ja ustalam zasady. Jokoś nie widzi mi się sexting, prowadzony według planu innej dziewczyny, ale... bawcie się dobrze.
Mrs.Allice
Ekstra pomysł! Inny wymiar zabawy 🥵
DarkMaja
☝🏽🫶🏽
Żmija
Jestem jak najbardziej na tak! Chociaż mój klimat jest dość em... wymagający :)
Goddess<3
Super pomysł ❤️
tomek-stopy
Ja jestem jak najbardziej chętny na takie coś!