Skarpetki pachnące

Love_Nylon
Pytanie do kupujących,od której sprzedawcy dostaliście naprawdę pachnące skarpetki,kogo możecie polecić?Chodzi o intensywność zapachu
Gado
unohana, Madlenn, hot_martusia Mogę polecić te sprzedające. Pewnie jest tu znacznie więcej sprzedających ekstra towar, ale trzeba dobrze trafić. Ja polecam omijać sprzedające, które wręcz spamią oferta za ofertą zasypując całą stronę.
Feetamateurgirl
Nylony trzeba długo nosić - to nie chłonie tak jak bawełna. Poproś o noszenie dłużej za adekwatnie wyższa cenę :)
Wyświetl 1 odpowiedź
Serenith
W 90% przypadków zawiedziesz się. I to mówię jako osoba co kupowała nylony hurtowo. Dotyczy to też dziewczyn które tu pisały. Wybieraj roztropnie, niestety na palcach jednej ręki idzie policzyć dobry zapach :)
Wyświetl 19 odpowiedzi
m4lin4
muszę używać dezodorantów do stóp, aby nie było czuć dookoła ludzi, którzy mnie otaczają zapachu, więc zapraszam- specjalnie nie użyję i wierzę, że będziesz zadowolony a nawet i wrócisz po więcej 😘
LepkaKasia
Zapraszam na testy, myślę, że nie pożałujesz 💖
EmilkaFullSer
Zapraszam do mnie ;)
Agathaag
Ja pod kątem intensywności zapachu nie sprzedałam skarpet ale z opinii osób które przebywają czasem wokół mnie czuje iż mam potencjał
OLaLaX
Zapraszam do siebie
Feetamateurgirl
Zobacz u mnie :) sprzedałem trochę skarpetek i kazdy był zadowolony
RysioStópkarz
Polecam LillaFeet
Wyświetl 1 odpowiedź
Lilla Feet
To i ja się polecę 🤭 tylko kilku u mnie kupiło skarpetki, ale wszyscy byli zachwyceni ❤️ a że są bardzo przystępne cenowo i w ramach zamówienia zawsze w zamówionych skarpetkach śpię, to zapach powinien być wyczuwalny bez trudu 🔥💋
Sexisanderka
Wpadnij przetestować, żaden klient nie narzekał :)
Leśna Luna
Zerknij do moich opinii :) Klienci chwalą sobie te zapaszki ;)
Marysia01
Ja polecam siebie, szczególnie jeśli są to skarpetki 2-3 dniowe, ale wystarczy poczytać opinie u sprzedających i zobaczyć czy klienci polecali skarpetki 😈
Madam
Moje ponoć dobrze śmierdzą xD
MelieToes
Ja zachęcam do poczytania opinii 🥰
Onixa
Najlepiej po prostu sprawdzać opinie - mało osób się tu udziela, szczególnie w sprawach pytań
Żmija
Niewielkie szanse, iż uzyskasz tu odpowiedź. Większość kupujących nie wie o tym forum, albo po prostu z niego nie korzysta.