Sperma

Universal
Dziewczyny które sprzedajecie prezerwatywy ze spermą, jak się czujecie wy i wasi faceci ze świadomością, że sperme waszego faceta połykało więcej facetów niż kobiet? 🙂
Facesitting Queen XL
Nas bardzo cieszy feedback w postaci zachwycania się smakiem spermy mojego samca. Do tego stopnia, że aż trochę dumny on jest z tego 😁
Universal
Jaka waszym zdaniem, powinna być przerwa w spuszczeniu się przez faceta w celu zregenerowania się tak aby prezerwatywa była maksymalnie pełna spermy?
Wyświetl 1 odpowiedź
ChędoŻona
Cieszymy się, że ta cenna substancja ląduje u kogoś w ustach a nie w koszu na śmieci. Lubimy spełniać fantazje i dawać innym radość 😉
Brudnaanka
Czuję się z tym najlepiej na świecie, dzięki nam macie co połykać.
Agathaag
Bardzo dobrze się czujemy 😇. Miło jest dawać drugiej osobie radość, a po drugie mega nas to kreci🤗
Lilla Feet
Nie mamy nic przeciwko 😅😂
AdamC
Zamawiam od dwóch par. Mam z nimi dobry kontakt, wydaje mi się że ich to też kręci. Proszą mnie o fotki z picia gumek, lubię to robić. Próbowałem też czat..
Wyświetl 2 odpowiedzi
Universal
A może jest jakaś dziewczyna która sprzedaje sperme i jest w relacji cuckold, ma Rogacza który sprząta sperme na żywo.
Marysia01
Bardzo dobrze się z tym czujemy 😈
Wyświetl 2 odpowiedzi
Universal
Myślicie czy jest jakiś pomysł, opcja żeby zbliżyć się nieco bardziej do spermojadów niż tylko przez formę połykania z prezerwatywy?
Wyświetl 3 odpowiedzi
Shiva
Fakt, właściwie to spermę mojego połknęłam ja, tylko raz, a tymczasem sprzedaliśmy już z kilkadziesiąt gumek 😆 może nawet już bliżej 100. I to często jedna osoba kupowała co chwila i w kółko. Nie powiem, proces tworzenia bardzo przyjemny i w naszym guście 😘 ale... Nie podniecamy się betkami, to raczej inna forma satysfakcji.
Feetamateurgirl
Bardzo to nas pobudza i lubimy jak nasze spermojadki połykają zawartość gumeczek 😈 dlatego chętnie oglądamy jak gęsta i słodka sperma znika w ich ustach