Sperma

Universal
Jak długą przerwę stosujecie u swojego faceta pomiędzy spustami po otrzymaniu zamówienia, tak aby było jej maksymalnie dużo, żeby klient był zadowolony? Czy więcej spermy ma wasz facet rano, wieczorem?
Karolinka40stka
3 dni :) wtedy jest naprawdę sporo
Agathaag
3 dni "robocze" to jest tak najbardziej optymalnie. Chyba że trzeba więcej lub mniej to też dostosowujemy się do wymagań zamawiającego 😇. Wiele jest składowych przecież, czasem nie trzeba wyjątkowo długiego czasu "rekonwalescencji" a więcej zaangażowania. I da się 🥰
Facesitting Queen XL
Mój wieczorkiem ma jednak większe spusty. No i po dłuższej zabawie niż szybki numerek chyba trochę też.
Universal
Czyli rozumiem że optymalna produkcja spermy to 3-4 prezerwatywy tygodniowo w celu maksymalnego efektu ilości
Wyświetl 3 odpowiedzi
Feetamateurgirl
Mój facet ma przez częste opróżniane mega nadprodukcję:D Ja raczej zauważyłam że to rodzaj podniecenia i to jak ja bardzo się postaram wpływa na ilość spermy a nie dni przerwy :)
Marysia01
2-3 dni przerwy, nie zauważyłam jakieś dużej różnicy co do tego czy jest to rano czy wieczór
ChędoŻona
Też uważam, że najlepiej 2-3 dni. Zauważyłam, że ilość tej spermy zależy też od podniecenia i intensywności orgazmu.
Kruszynka69
2-3 dni przerwy. Wieczorem najlepiej