Sposób na przechowywanie
StripFan94
Witajcie, temat dość nietypowy ale mam nadzieję że uzyskam tu jakąś radę. Otóż przymierzam się tutaj do kupienia pary butów ale nie mam gdzie ich przechowywać bo niestety nie mieszkam sam i mam wśbiskich domowników. Czy macie dla mnie jakąś radę lub sprawdzony sposób gdzie mógłbym przechowywać buciki?
Z góry dzięki za odpowiedź
0
Jeden z dobrych sposobów było posiadanie wieszaka na drzwiach, zazwyczaj to miejsce było omijane przy "myszkowaniu", buty można włożyć w dużą torbę, przysypać starymi ciuchami (koszulki/spodnie) aby nikt nawet nie chciał w tym grzebać, a na torbę zawiesić np szlafrok. Miałam "pana co chciał coś wygrzebać" i akurat nigdy nic nie znalazł ;3
Najlepiej gdzieś, gdzie żeby je wygrzebać, ktoś będzie musiał włożyć wysiłek. Bo komu by się chciało wykopywać pudełko butów spod łóżka, wyciągając wcześniej mase innych rzeczy które tamują dojście, leżąc na podłodze, a potem to wszystko sprzątać... Nawet nie będą wiedzieć że to pudełko tam jest... Ale to tylko, jeśli masz syf pod łóżkiem :p
Gigixxx
Zależy co ale jak coś małe kupię to wkładam do torby na zakupy która wisi na wieszaku a potem sobie z niej zabieram rzeczy. Albo do szuflady z bielizną. Jak coś większe (buty) to za zasłonę za biurko lub za kanapę. Albo czasem na zewnątrz gdzieś w ogródku
Mrs.Allice
Powiem Ci, że najlepsze miejsca są te najbardziej widoczne, wtedy nie wskazujesz, że masz coś do ukrycia ;)
Trzymałabym w reklamówce w pokoju, jakby ktoś pytał to bym powiedziała, że znajoma ze szkoły/pracy przyniosła, bo potrzebowała na zmianę, i zostawiła przez pomyłkę pod sklepem/na przystanku/na ławce i się zagapiła, zostawiła, a tylko ja byłem w okolicy i zgodziłem się, by je przechować.
Jakby dalej pytali czemu ich nie zabiera to mówić "nie wiem, rzucę je w kąt, albo do szafy, bo przeszkadzają, kiedyś się jakoś dogadamy i je wtedy wezmę i zwrócę, to jej ma zależeć by je odzyskać, ja tylko robię przysługę, że ich nie wyrzuciłem.".
Zawsze jest szansa, że ktoś w jakąś kryjówkę zajrzy, jak posiadanie ich nie będzie tajemnicą to nikt nie będzie miał co podejrzewać.
SEXICZARNULA18
Pudełko duże plastikowe do środka koc i buty w pudełku kartonowym
Ja wibratory itd trzymam w pufie i kładę na niej zawsze rzeczy których nigdy nie ściągam typu listwa z kontaktami czy jakieś takie