Squirt
Lilla Feet
Mój profil Moje oferty
Dzisiaj wykonując filmik dla jednego z klientów nagrywałam zabawę wibratorem. I tak się wczułam, że aż... Trysnęłam. Pierwszy raz w życiu 😮 czuję się troszkę skonfundowana 😅
I teraz mnie wzięło, żeby zapytać, czy jeśli są faceci, którzy to lubią (a podejrzewam że są), a jeśli lubią - dlaczego? 🤔
I analogicznie dla Pań - potraficie tryskać? Lubicie? Jeśli tak - dlaczego?
0
Sexisanderka
Nie potrafię, a bardzo bym chciała 😣 kto wie, może kiedyś się uda
SweetAva
Tryskam i bardzo lubię ten euforyczny stan. Szczególnie gdy on jest cały mokry od moich soków albo trafia do jego ust ;)
anian333
Uwielbiam tryskać, ale później wszystko zalane i mam taki dyskomfort, że on myśli, że się posikałam.
On uwielbia jak zalewam mu jajka lub palce.
Ale mnie @Lilla Feet nastroiłaś 😜😉🥰
mokra_anetka
Nie umiem niestety... Próbuję, próbuję, ale nic z tego. Czuję się przez to "wybrakowana"
CzarnaInez
Uwielbiam 😈 mamy w domu specjalny koc przeznaczony do zabawy żeby właśnie nie prać ciągle pościeli 😅 biedak często w pralce ale przynajmniej szybko i łatwo do sprzątania
PuszystaDominika
potrafię i lubię, wspaniałe uczucie ♥ Mi się udaje tylko przy pieszczotach łechtaczki dość mocnym wibratorem np. magic wand
Mrs.Allice
Potrafię, ale tylko jak bawię się z mężem. On mnie tak prowadzi pięknie, że ja pierdziele... No sama nie potrafię za nic, ale jak ten facet wkłada mi 4 palce i mówi mi, że zrobi sobie z mojej pizdy rękawiczkę, a potem do tego uderza mnie w piersi to po prostu się rozpływam i leci samo. Obowiązkowy element naszych zbliżeń to podkład chłonny + stale założona cerata pod prześcieradłem, bo inaczej to się po prostu nie da 😅
Madam
Ja nie lubię, cała pościel do prania po tym, ale chłop wtedy dumny z siebie, więc... poświęcę się.