squirt - nauka kobiecego wytrysku

LucyBlackxxx
Dziewczyny i panowie, macie rady jak się nauczyć wytrysku? Każda kiedyś musiała mieć ten pierwszy raz, macie jakieś rady? A może Panowie kiedyś pomagali się uczyć kobiecie osiągnąć ten satysfakcjonujący orgazm zwieńczony wytryskiem?🖤 Będę mega wdzięczna za porady z pierwszej ręki, bo w internecie wiecznie to samo jest.
×submissive×
Hmm.. mi się CHYBA udało kiedyś z magic wand'em na najwyższych obrotach przy stymulowania łechtaczki 😅 Chyba, bo sama nie jestem pewna. Nagle zaczęło ze mnie dosłownie ciec, ale właśnie bez takiego strzelania, ciśnienia itd. Po prostu płynęło. Najpierw myślałam, że się posikałam, ale po sprawdzeniu ten płyn nie miał kompletnie zapachu 🤷🏻 Może ktoś rozwieje moje wątpliwości
Venus
Jak się bawię pingwinkiem to leci, czasami siadam na toaletę i wtedy sprawdzam swoje limity (czas z pingwinkiem albo ile razy dojdę) bo tak tryskam 😂 A tak to po dobrym seksie porządna minetka albo ostra palcówka
CzarnaInez
Mi pomaga też długa gra wstępna, najpierw orgazm przez stymulację łechtaczki, najlepiej językiem. Potem właśnie mocny sex lub palcówka i leci jak z wiadra 😅 Ale zdecydowanie musi być to mocny sex, konkretne podniecenie, przy sofcie nie ma opcji na takie zabawy.
Agathaag
Dziekuje za taki temat 🤩
Mrs.Allice
U mnie występuje tylko przy bardzo mocnej i intensywnej stymulacji cipki wraz z łechtaczką. Kiedyś jak byłam nastolatką było to bardzo problematyczne, bo po prostu łóżko miałam bardzo przemoknięte... Wtedy też potrafiłam squirtować od masturbacji. Siłą oduczyłam się tego nie robić, a teraz już sama nie jestem w stanie tego osiągnąć. Na szczęście mój mężczyzna potrafi doprowadzić mnie do tego, ale zanim go poznałam myślałam, że to już niemożliwe, abym jeszcze kiedykolwiek miała kobiecy wytrysk! Wydaje mi się, że ta taka mocna i bardzo szybka stymulacja jest kluczowa. Czy na filmach czy z rozmów z koleżankami - każda ma to tylko podczas mocnego rżnięcia lub ekstra szybkiej palcówki. Jednak mocne i szybkie ruchy to też nie złota recepta dla wszystkich kobietek, każdej sprawia przecież przyjemność coś innego. Jeśli jednak sama lubisz na ostro to polecam włączyć tryb EXTRA TURBO co do szybkości (i penetracji i masażu łechtaczki) może się uda 😈 Koniecznie daj znać!
Wyświetl 2 odpowiedzi
YourDestiny
Czytałam kiedyś, że to anatomia, ale nie wiem ile w tym jest prawdy... Sama jestem ciekawa czy da się tego nauczyć. Zawsze mam wrażenie, że chce mi sie siusiu po seksie, ale to nie to samo co wytrysk kobiecy - tak myślę? Jeśli jestem w błędzie to proszę o komentarz. Podpinam się pod ten wątek, jestem bardzo tego ciekawa. 🥰
Wyświetl 3 odpowiedzi
Fajna_Czarnulka
Ja mam co sex. Najpierw Oczywiście doprowadza mnie do orgazmu ,później bzykanko Ale co jakiś czas wyciąga dydka i mocno mi pociera o pipke Wtedy idzie u mnie fontanna i tak mniej więcej do 10 razy jak nie skonczy
Wyświetl 4 odpowiedzi