twarz

kocicadlaPana
moja sytuacja wyglada nastepująco - mam możliwość pokazywać tutaj twarz publicznie. Czy waszym zdaniem lepiej zostawic tak jak jest, ze robie filmy, zdj z twarza tylko na zamowienie czy twarz na profilowym przyciągnie wiecej klientów?
carolinestars
Moim zdaniem nie warto dla trochę więcej pieniędzy
temptingFoxy
Pamiętaj że nawet po usunięciu konta można Ciebie tutaj znaleść, część ofert też sobie pływa po przeglądarce. To już jest Twoja sprawa, czy chcesz być rozpoznawana w internecie i na ulicy czy mniej znana ale dalej zarabiać. Tak naprawdę twarz to jest wizytówką i napewno przyciągnie jakąś część klientów. A dla części którzy pobiorą Twoje zdjęcie będziesz tylko folderem z pokemonami opisanymi ,, polskie suczki, wymiana”
Wyświetl 2 odpowiedzi
Stanek
Osobiście lubię widzieć twarz.
Wyświetl 1 odpowiedź
Marcopollo069
TO wszystko zależy z jednej strony można zarobić jednorazowo jak ktos zapłacić więcej za zobaczenie twarzy a z drugiej strony na pewno jak kobiety pokazują tu twarz to przyciąga (ja najczęściej szukam właśnie z ładna buźka)
DarkMaja
Moim zdaniem lepiej zostawić ten „sekret” dla klientów którzy są w stanie zapłacić. Ja np nie pokazuję twarzy, ale szanuję sprzedające które to robią i dla mnie to jest coś „wielkiego” więc raczej zostawiłabym to dla wyjątkowych gości 😁