Ulubiony sklep z Bielizną

Wicio
Jaki jest Wasz ulubiony sklep z bielizną? Jaka marka? Wolicie sieciowówki w stylu Sinsay, czy sklepy z bielizną w stylu Esotiq? ☺️ I czy w tych sklepach rozmiar i jakość na serio tak się różnią od siebie? 😅
Marysia01
Mnie nie stać na droższe sklepy więc głównie kupuje bieliznę w pepco
Wyświetl 2 odpowiedzi
SlodkaOfelia
Esotiq, intimissimi, calzedonia, victoria’s secret, Tommy Hilfiger, Calvin Klein . Dobra jakość , mam na sprzedaż 😉🫰🏼
Gotka666
Intimissimi, victoria Secret i tym podobne
Zoyaa
Jeśli chodzi o staniki tylko i wyłącznie intimissimi, Tezenis, Calzedonia. Ostatnio próbuję się polubić z marką Yamamay. Przy dużym biuście nie polubiłam się ze stanikami ze sieciówek. Fakt, są dość kosztowne staniki z tych marek ale jak mam wybrać wygodę i jakość a beznadziejny materiał i drut, który od razu się przebija przez materiał wolę wydać więcej :3 Zresztą staniki z tych firm bardzo długo wytrzymują. Mam takie 3letnie i są w bardzo dobrym stanie. Próbowałam Sinsay, Pepco, HM ale jednak nie. Jedyne w HM mają fajne staniki sportowe na siłownię czy do biegania. Jesli chodzi o majtki bez różnicy mi jeśli chodzi o majtki na codzień :3 Mam ze sieciówek i mogą być. A jeśli chodzi o majtki do łóżka to tak jak ze staniami lubię mieć zestawy :3 Zresztą majtki częściej wymieniam niż staniki
Wyświetl 3 odpowiedzi
Wiktoria
Biustonosze i majtki tylko wysokiej jakości w dobrych sklepach. Mam takie lokalne brafiterki tam się zaopatrzam i różnica jest kolosalna w jakości jeśli chodzi o sieciówki. W sieciówkach to tylko skarpetki.
CzarnaInez
Ja miałam wielokrotnie okazję kupować w Esotiq, ale szczerze mówiąc nie widzę aż takiej różnicy żeby przepłacać tylko za metkę. W Sinsay kupuje często bo podoba mi się tam po prostu, szczególnie stringi koronkowe. Nigdy nie kupowałam np w Victoria więc tam nie wiem jak jakość. Niestety najczęściej jest tak że płacimy za markę, mi bardziej zależy zdecydowanie na składzie 🥰
Wyświetl 1 odpowiedź
temptingFoxy
U mnie topki to alia lingerie, marilyn i na końcu estetiq. Bielizna znacząco różni się ceną i jakością, ale przy codziennym użytkowaniu też się psuje. Są różnice w trwałości chociażby staników, w tych tańszych fiszbiny wytrzymują do kilku miesięcy, w droższych żadna fiszbina nie wyskoczyła. Co do rozmiaru też różnie. Nosząc s nie mam problemu by dostosować bieliznę, w tańszych wypada u mnie większa rozmiarówka. Z najgorszych sklepów to wychodzi pepco ( gdzie majtki prują się od samego prania) i sinsey ( ciężko doprac bez plam bieliznę)
Wyświetl 2 odpowiedzi