Wiarygodność sprzedających

Michalx88
Witam, szukam odpowiedzi na pytanie jakim jest wiarygodność. Czy dana dziewczyna jest w stanie sfałszować dane tak aby przejść rejestrację profilu czy jest to a-wykonale?. Pytanie kieruję do sprzedających, które na tym forum już są od dłuższego czasu i wiedzą jak to funkcjonuje. Pytanie wzięło się z kilku czynników jakie zauważyłem u dziewczyn ze świeżymi kontami gdzie ich zdjęcia różnią się detalami, ale się różnią. np etui telefonu, kolczyki, tatuaże itp,itd.
Alex954
Tak jak niżej. Dowód osobisty to nasza weryfikacja, plus filmik udowadniający. że to my. Nowe konta zazwyczaj się wstydzą bo dopiero zaczynają więc etui czy kolor włosów to stare zdjęcia.
Wyświetl 1 odpowiedź
feetlady69
Teoretycznie nie można, bo trzeba pokazać dowód ale jednak kilka razy widziałam dziwne rzeczy. Czyli ewidentnie widać, że sprzedająca jest w zupełnie innym wieku niż ten w profilu (czyli ten z dowodu). Kojarzę sprzedającą z innej nazwy i nagle widzę ją pod inną nazwą. Tu niestety nie można zmienić nazwy profilu,czyli założyła inne konto a konto można mieć tylko jedno. Nie można ponownie założyć konta po jego usunięciu.
Wyświetl 26 odpowiedzi
Feetamateurgirl
Ja zakładałam konto we wrześniu to miałam jeszcze nagrać film okolo 10 sekund pod weryfikacje z widoczną twarzą, dowodem osobistym. To chyba by trzeba porwać kogoś i zmusisc żeby na niego konto założyć ;)
Wyświetl 1 odpowiedź
Venus
Wątpię że się da. Tak jak dziewczyny napisały jesteśmy weryfikowane dowodem, wysyłamy zdjęcia dowodu i zdjęcia dowodu przy naszej twarzy. Dodatkowo nie da się utworzyć kilku kont na jedną osobę. Wiem bo kiedyś miałam tutaj konto a potem przestałam wchodzić i mi je usunięto. Teraz w grudniu chciałam założyć nowe konto i nie mogłam bo jestem już w bazie danych, więc musiałam odzyskać stare konto. Dlatego myślę że się nie da sfałszować danych. Detale można zmieniać. Kolczyki i tatuaże zrobić. I można edytować zdjęcia, ja kiedyś usuwałam jakieś pieprzyki 😂, ale co do zdjęć to oczywiście można wrzucać jakie zdjęcia się chce, wątpię żeby ktoś to sprawdzał
sweet_and_spicy
Zapewne to-zalezy. Moze gdyby jakas dziewczyna otworzyla tu konto na kogos innego (kazda z nas jeat weryfikowana dowodem) ale jaki mialo by to miec cel? Albo kto ryzykowal by dla kogos problemy np z us? Etui mozna zmienic, mozna tez miec nowy tatuaz i nowe zdjecia wraz ze starymi na profilu. Podsumowywujac- mozliwe ale duzo kombinowania.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Zuzanna_Sexy
Jesteśmy sprawdzane przez majtkomat. Przy rejestracji poprzez dowód. Także jeżeli wykryją nie nasze zdjęcia to mogą je usunąć/zablokować. Co do zdjęć mamy wiele wytycznych. Nie mogą być przerobione etc. Dlatego, że sprawdzają je czy na pewno należą do nas. Ja mam np zdjęcia nowe i stare na profilu:) i także mogą takie się różnić
Wyświetl 5 odpowiedzi