Zakup scat

Misiek0012
Witam mam pytanie ile może paczka leżeć np czwartek 12.06 zostało wysłane gdzie pisze powinno być na 2 dzień czyli 13.06 czy scat może się zepsuć i czy idzie zobaczyć czy się zepsuło?
LucyBlackxxx
Zbyt wrażliwy towar na tak długą podróż
Królowa Uległych
Wysyłam i dociera w 24 h zapraszam za długo niestety lepiej wyrzucić
Aniela10
Moim zdaniem to za długo tym bardziej, że mamy cieplejsze dni. Dlatego zawsze wysyłka tylko od poniedziałku do środy u mnie, właśnie dlatego by się nie popsuło.
Leśna Luna
To za długo w tym cieple moim zdaniem. Dlatego ja mam opcykane kiedy kurier odbiera u mnie paczki i wrzucam je możliwie krótko przed jego odbiorem, żeby czas spędzony w paczkomacie był jak najkrótszy. Tylko od poniedziałku do czwartku. ZAWSZE docierają na drugi dzień, ale wiadomo, teoretycznie mają dwa dni na dostarczenie.
PuszystaDominika
to zależy o której sprzedająca włożyła paczkę do paczkomatu bo jeśli włożyła w czwartek popołudniu po tym, jak kurier już opróżnił paczkomat to niestety wyjął ją dopiero w piątek i będzie po weekendzie. U mnie kiedyś był 4 dni w drodze i wszystko było okej (a było to też przy upałach). Ale uważam że przy tych temp to i tak za długo