Zapach
Universal
Cześć dziewczyny.
Czy latem zwracacie uwagę na bardziej intensywny zapach majtek, stóp, pupy, zostawianie śladów na majtkach czy upalne dni nie mają na to żadnego wpływu?
0
hello.feety
Ja mam wrażenie, że się bardzo pocę w każdą porę roku. Taka moja natura. Ale lato to jest tragedia. Leci ze mnie wręcz litrami 😅
Wiadomo, że dzięki temu również bielizna ma mocniejsze zapaszki 😈
Lady Julia
Oczywiście że pora roku ma wpływ. U mnie późną wiosna i latem wszystkiego jest więcej. Więcej śladów na bieliźnie, mocniejszy zapach i dużo potu.
Alyssa
Zwracam na to uwagę, widzę po sobie, że zapachy są bardziej intensywne niż zimą
PuszystaDominika
Pewnie, latem bardziej się pocimy tak jak i wy :)
Doświadczona_kotka
Poce się w lato strasznie a jeszcze mam problemy z tarczyca więc ten pot jest intensywny bardzo 🥵
ChędoŻona
Zdecydowanie zapach cipki i stóp w upalne dni jest dużo bardziej wyczuwalny
LaskaXXL
Mi od 2 tyg tak majtki przemakają ze sama się sobie dziwię. Chyba zima była za długa bo zapomniałam jak moje duże dupsko potrafi się spocić 😅
Mrs.Allice
W upał to mi cipka i dupka pachnie o wiele mocniej, pocą się fałdki, produkuje więcej śluziku, zdecydowanie jeśli chodzi o zapach bielizny to lato im sprzyja. Tylko lepiej na lato prosić o przesuszone majteczki, a nie wilgotne, bo po drodze w paczkomacie mogą się bakterie rozwinąć i to już nie będzie ładny zapach. No i wtedy też aby takiej przykrej niespodzianki uniknąć, to najlepiej jeden dzień noszenia :) Tak ja polecam, ale wiadomo, każdy ma inne oczekiwania. Ze skarpetkami natomiast można szaleć, tutaj też stópki się ładnie "konserwują" że tak to nazwę 🤭 Ale to wszystko to moje zdanie, pewnie każdy ma inne.
Nie wiem też jak z próżniowym pakowaniem, ale podejrzewam, że zadziała na plus podczas upałów.
Onixa
Moim zdaniem jest zdecydowanie bardziej intensywnie - wszystko się poci, jest gorąco, więc ślady czy zapachy są mocniejsze 😄
Marysia01
Moim zdaniem zdecydowanie są intensywniejsze zapachy
Ślady na majtkach myśle że są porównywalne
Subtelny_Dotyk27
Moim zdaniem tak, tymbardziej w upalne dni i długich spodniach 😁