Zapach

Universal
Cześć dziewczyny. Czy latem zwracacie uwagę na bardziej intensywny zapach majtek, stóp, pupy, zostawianie śladów na majtkach czy upalne dni nie mają na to żadnego wpływu?
hello.feety
Ja mam wrażenie, że się bardzo pocę w każdą porę roku. Taka moja natura. Ale lato to jest tragedia. Leci ze mnie wręcz litrami 😅 Wiadomo, że dzięki temu również bielizna ma mocniejsze zapaszki 😈
Lady Julia
Oczywiście że pora roku ma wpływ. U mnie późną wiosna i latem wszystkiego jest więcej. Więcej śladów na bieliźnie, mocniejszy zapach i dużo potu.
Wyświetl 2 odpowiedzi
Alyssa
Zwracam na to uwagę, widzę po sobie, że zapachy są bardziej intensywne niż zimą
Wyświetl 2 odpowiedzi
PuszystaDominika
Pewnie, latem bardziej się pocimy tak jak i wy :)
vanilla_Lola
u mnie tak, glownie przez nadpotliwosc
Wyświetl 1 odpowiedź
Doświadczona_kotka
Poce się w lato strasznie a jeszcze mam problemy z tarczyca więc ten pot jest intensywny bardzo 🥵
Wyświetl 1 odpowiedź
ChędoŻona
Zdecydowanie zapach cipki i stóp w upalne dni jest dużo bardziej wyczuwalny
Wyświetl 1 odpowiedź
LaskaXXL
Mi od 2 tyg tak majtki przemakają ze sama się sobie dziwię. Chyba zima była za długa bo zapomniałam jak moje duże dupsko potrafi się spocić 😅
Wyświetl 1 odpowiedź
MadamJudi
Dużo mocniejszy zapach
Mrs.Allice
W upał to mi cipka i dupka pachnie o wiele mocniej, pocą się fałdki, produkuje więcej śluziku, zdecydowanie jeśli chodzi o zapach bielizny to lato im sprzyja. Tylko lepiej na lato prosić o przesuszone majteczki, a nie wilgotne, bo po drodze w paczkomacie mogą się bakterie rozwinąć i to już nie będzie ładny zapach. No i wtedy też aby takiej przykrej niespodzianki uniknąć, to najlepiej jeden dzień noszenia :) Tak ja polecam, ale wiadomo, każdy ma inne oczekiwania. Ze skarpetkami natomiast można szaleć, tutaj też stópki się ładnie "konserwują" że tak to nazwę 🤭 Ale to wszystko to moje zdanie, pewnie każdy ma inne. Nie wiem też jak z próżniowym pakowaniem, ale podejrzewam, że zadziała na plus podczas upałów.
Onixa
Moim zdaniem jest zdecydowanie bardziej intensywnie - wszystko się poci, jest gorąco, więc ślady czy zapachy są mocniejsze 😄
Marysia01
Moim zdaniem zdecydowanie są intensywniejsze zapachy Ślady na majtkach myśle że są porównywalne
Subtelny_Dotyk27
Moim zdaniem tak, tymbardziej w upalne dni i długich spodniach 😁