Zapytanie ?
Tomi1359
Mam pytanie do pan ile najdłużej dni moglibyście ponosić nylonki oraz stringi
0
DirtyFeetQueen
Tyle ile potrzebujesz, mysle ze 4 dni juz robia robote, ale cena zawsze adekwatna do czasu noszenia 😇
Agathaag
Nylonki to w ramach zapotrzebowania, mysle max 2 dni ,stringi (nie noszę), ale 2 dni dla mnie max możliwości i to wybitnie, zwykle nosze babcine majty (stringi okazjonalnie na zamówienie). Podziwiam dziewczyny powyżej 4 dni 🤯, szok.. albo ściemniacie w ilości dni albo z automatu gotujecie się na infekjce, deklarując wiecej niż 4 czy 5 dni. Nie wspomnę o deklaracjach powyżej 8dni. No chyba że oferujecie takie stringi wraz z opłatą za leczenie, oraz wyłączenie z zarobku tutaj. Bo inaczej to jasna ściema i oszustwo.
Motherfucking
Nylonydo tygodnia udałoby się nosić, od 3 dnia są już intensywne.
Stringi 3 dni bez mycia max.
Shiva
Jedno i drugie po 3 dni, jakoś nie interesowały mnie nigdy choroby za dodatkowe parę groszy 😆
Lilla Feet
Hej hej ^^ zazwyczaj ustalam takie rzeczy indywidualnie, bo to zależy na jakim efekcie Ci zależy 💋 jestem otwarta na sugestie ;)
SlodkaNiki22
Nylonki myślę, że do 7 dni
Majteczki do 4 dni
Zapraszam Panów🩷
HotBBW
Ja mam fetysz zapachu i spokojnie w stringach 5 dni 🔥, w nylonki 7
Mrs.Allice
Ja nigdy nie piorę rajstop 🫣 ale też myje cipkę z 4-5 razy dziennie.
Też mam takie pary, które mimo tego, że maja oczka, to dalej ubieram, bo pod długimi kieckami nie widać. A że przeważnie chodzę w samych sukienkach lub spódnicach to bym nie wyrobiła na zakup rajstopek.
Jeśli chcesz coś z mojej kolekcji to zapraszam. Mam pary, które noszę od zeszłego lata, a które porwały się już na tyle, że jak teraz czas na krótsze spódniczki to już naprawdę nie nadają się do noszenia takie dziurawe 🫣 Conajmniej z 30? razy miałam je na sobie. I to tak z 5 par. Czarne i nude
Odezwij się po weekendzie, wyciągnę wtedy worek z rajstopkami i pokaże Ci co tam mam.
Z tym, że od razu zaznaczam, że:
- moje stopy nie śmierdzą z natury
- cena za jedną parę nie będzie niższa niż 150zł za takie cudeńka. Przy większej ilości będzie to mniejsza kwota, dogadamy się.