Zarabianie
Niunia04
Laski, ile miesięcznie potraficie tutaj wyciągnąć? Tak średnio, bo jak wiadomo są lepsze tygodnie i te gorsze. Jaki był wasz „rekord”?
1
Cycolina
Czy ktoś może mi podać jakie są te kwoty maksymalnego zarobku w 2023 i 2024? Chodzi mi o kwoty netto. Właśnie się dowiedziałam że źle to obliczam :///
Julija
U mnie się ruszyło jak nigdy, od połowy stycznia 800zl.
Dla mnie to sporo 🫣
Niestety wcześniej jakoś o tym nie myślałam i dwa razy miałam po 3k 😬 jakoś w wakacje. Teraz mam pełno w gaciach co z tego będzie. Boję się jak cholera. Bo czas na założenie działalności minął. Poza tym nie chce mieć działalności. Myślicie, że może być jakiś cud i ktoś to przeoczy? Teraz boję się nawet płacić podatek od tego bo jeśli zapłacę to sprawdzą czy dobrze opłaciłam. Dojdą do tego że przekroczyłam. Jeśli wcale nie będę się wychylać to też strach, że zupełnie nic nie zrobiłam. Jest tyle milionów obywateli. Każdego tak skrupulatnie prześwietlaja? Czy komuś może się udać fuksem i go przeoczą? Ja bym zapłaciła dla spokoju ten podatek i już ale jak zobaczyłam, że dwa razy przekraczylam to kaplica.
sweet_and_spicy
Za 2.5 tygodnia w grudniu,na czysto czyli bez prowizji i kosztow wysylki - 500zl, teraz w styczniu bedzie 800 ale sporo przestojow mam + zrealizowalam tylko jeden czat, wiekszosc to fizyczne zamowienia🙃
W tym tygodniu zaczynam wrzucac pakiety fotek, filmy i glosowki wiec pewnie skoczy bo troche to ostatnio omijalam przez egzaminy