Zarabianie

Niunia04
Laski, ile miesięcznie potraficie tutaj wyciągnąć? Tak średnio, bo jak wiadomo są lepsze tygodnie i te gorsze. Jaki był wasz „rekord”?
Cycolina
Czy ktoś może mi podać jakie są te kwoty maksymalnego zarobku w 2023 i 2024? Chodzi mi o kwoty netto. Właśnie się dowiedziałam że źle to obliczam :///
Wyświetl 6 odpowiedzi
Julija
U mnie się ruszyło jak nigdy, od połowy stycznia 800zl. Dla mnie to sporo 🫣
Neronowa
Działam dopiero od końca grudnia, pierwszą rzecz sprzedałam 29 i do dziś zarobiłam dokładnie 530 zł... Nie wysyłam tu fotek ani filmików więc chyba jest całkiem ok...
Alex954
2 300 najwiecej mi się udało
SaraTheBunny
Ja zwykle prawie 3 tys msc, aczkolwiek jak tak czytam wasze komentarze musze teraz spojrzec czy gdzies nie przekroczylam tej granicy hahah :') Chyba czas na księgową
Wyświetl 3 odpowiedzi
feetlady69
Niestety wcześniej jakoś o tym nie myślałam i dwa razy miałam po 3k 😬 jakoś w wakacje. Teraz mam pełno w gaciach co z tego będzie. Boję się jak cholera. Bo czas na założenie działalności minął. Poza tym nie chce mieć działalności. Myślicie, że może być jakiś cud i ktoś to przeoczy? Teraz boję się nawet płacić podatek od tego bo jeśli zapłacę to sprawdzą czy dobrze opłaciłam. Dojdą do tego że przekroczyłam. Jeśli wcale nie będę się wychylać to też strach, że zupełnie nic nie zrobiłam. Jest tyle milionów obywateli. Każdego tak skrupulatnie prześwietlaja? Czy komuś może się udać fuksem i go przeoczą? Ja bym zapłaciła dla spokoju ten podatek i już ale jak zobaczyłam, że dwa razy przekraczylam to kaplica.
Wyświetl 20 odpowiedzi
Dirrtydiana
Ja zarobiłam 500... Rocznie 🤣🤣 majtkomat nie jest moim głównym źródłem utrzymania, jest to taki mały dodatek, kiedy mam ochotę i chętnego klienta to działam
Anuaritka
Między 500 zł a 2000 zł miesięcznie. Zależy od miesiąca, od mojej aktywności i wielu, wielu innych kwestii. Moim rekordem jest tysiąc złoty w tydzień, właśnie dziś był ten tysiąc wypłacony 😅
sweet_and_spicy
Za 2.5 tygodnia w grudniu,na czysto czyli bez prowizji i kosztow wysylki - 500zl, teraz w styczniu bedzie 800 ale sporo przestojow mam + zrealizowalam tylko jeden czat, wiekszosc to fizyczne zamowienia🙃 W tym tygodniu zaczynam wrzucac pakiety fotek, filmy i glosowki wiec pewnie skoczy bo troche to ostatnio omijalam przez egzaminy
Venus
Ja na razie max 1000 zł, ale teraz zrezygnowałam z czatu więc myślę że będzie mniej :/