Zdjęcia Ai.
Gragas1410
Hej, nie wiem czy tylko ja zauważyłem, ale coraz więcej profili sprzedających posługuje się zdjęciami Ai, lub zdjęciami kompletnie innych osób. Ciekawi mnie czy jest to jakoś kontrolowane co sprzedające wrzucają na swój profil? A może jest samowolka i teoretycznie każda kobieta może dodać byle co, nawet zdjęcie obcych ludzi.
Chętnie poczytam opinię innych osób, może nie tylko ja to widzę.
7
LaskaXXL
Długo na AI nowe konta nie pociągną, wyłapują to zarówno klienci, jak i my same. Szybko znikają.
Lady Julia
Też to widzę i równie często widzę że takie osoby zanim zostały zablokowane dostały pozytywne opinie za swoje oferty 🥲
Nie brakuje cwaniar które myślą że z AI będą tutaj zarabiać i robić karierę.
Jak dziewczyny niej pisały - jedyne wyjście to konsekwene zgłaszanie podejrzanych profilu.
PuszystaDominika
Mnie też to irytuje, bo przez takie zdjęcia wiarygodność portalu (i realności nas sprzedających spada). Jeśli widzisz takie konta to zgłaszaj to tak jak my. To co mogę doradzić to wybieraj Panie, które mają chociaż kilka zdjęć profilowych i widać, że są zrobione w naturalnych warunkach np. domu itp. no i oczywiście nie wybieraj takich, którym brakuje palca, bo AI często nie radzi sobie z palcami ;) (to już pół żartem, pół serio) ♥
Myszka30
W każdej branży znajdą się oszuści, kombinatorzy.. mentalność społeczeństwa jest jaka jest 😉
Wszyscy i My sprzedające i Wy kupujący chcemy mieć fajne miejsce tu więc, dokładajmy wszelkich starań, by zgłaszać takie profile.
czarna_koronka
To bardziej pojawia się u nowych dziewczyn, wynika to z niewiedzy 😛 Po kilku blokadach/ostrzeżeń ze strony administracji człowiek się dopiero uczy
Shiva
Zgłaszaj zawsze, to wbrew regulaminowi i w ogóle idei tej strony.
Słodka_Luna
Generalnie, to admini jak najbardziej usuwają takie zdjęcia albo blokują sprzedające. Jedyny problem jest taki, że ostatnio admini dużo nie robią z naszymi zgłoszeniami :(
Jak coś takiego widzisz, to śmiało zgłaszaj
Motherfucking
Jeśli widzisz to zgłaszaj takie profile. Ogólnie też widzę coraz więcej takich, a po zgłoszeniu są blokowane :)