Zmiana wyglądu strony - co myślicie?
Onixa
Mój profil Moje oferty
Hej!
Weszły dziś spore zmiany w wyglądzie ofert i profili sprzedających, dlatego jestem bardzo ciekawa Waszego zdania - zarówno z perspektywy kupujących, jak i sprzedających.
Co myślicie o ogólnym odświeżeniu wyglądu profili, poleceniu innych sprzedających w naszych profilach oraz rozwijanym opisie w ofertach?
Czy dla Was to zmiana na plus czy jednak wolicie tak jak było wcześniej?
Dajcie znać, jak Wam się z tego korzysta! 😇
Z mojej strony - jestem mega rozczarowana tą zmianą, wygląda to bardzo źle. Jest wiele niedopracowanych elementów, które wyglądają jakby strona była w połowie napisana i wrzucona na szybko.
6
kizia mizia zuzia;3
kolejny klient juz napisał mi, że nie zuwazyl ze opis jest do rozwiniecia… te zwijane opisy to jest jakas porazka, chce sie łudzić, że kogokolwiek z adimistracji interesuje to co mamy do powiedzenia a nie tylko wprowadzają swoje bezsensowne fanaberie, traktujcie to jako up bo to bardzo istotny post.
Onixa
Hej,
zebrałam ostatnio wszystkie Wasze sugestie w całość i podesłałam adminom, załączając ten wątek.
Odpisali mi wczoraj wieczorem i okazuje się, że jest to pierwsza faza redesignu - nie jest to finalna wersja strony.
Jedną ze zmian, które również mają się pojawić jest wyczekane przez nas lepsze filtrowanie i struktura treści.
Błędy takie jak pusta przestrzeń, brak przycisku w ofertach napisania do sprzedającej, kwestie językowe czy UX zostaną naprawione.
Madam
Chciałam jeszcze wspomnieć o jednej, dość istotnej kwestii. Panowie i tak rzadko czytają uważnie opisy (trudno się czyta i myśli, gdy krew zaopatruje tę drugą główkę). Teraz widać tylko urywek i obawiam się, że wielu nie będzie rozwijało by przeczytać wszystko do końca. Wielu nawet nie ogarnie, że jest coś więcej. To przepis na katastrofę.Ja już widzę tę lawine reklamacji i żalu, bo coś było w opisie niżej (np. że sprzedająca nie pokazuje buzi), a on tego nie widział.
Obecnie nie kupuję od dłuższego czasu, ale zaglądam co parę dni/tygodni. Zmiana zupełnie przestawia sposób sprzedaży ze sprzedającej na oferty. Dla mnie zupełnie nie o to chodziło w zakupach tego typu. Mniej jest istotne co kupuję, a ważniejsze od kogo.
Poza tym, jeśli komuś chciało się przyłożyć i napisać parę zdań opisu, z którego mogę się domyślać od jakiej osoby kupuję, to wierzę, że tak samo poświęci chwilę więcej na przygotowanie wysyłki dla mnie. Opisy są dosyć ważne, a utrudnienie dostępu do nich raczej zniechęca. Ale to akurat u mnie.
Mrs.Allice
Bardzo nie podoba mi się to, że opisy, do których cholernie mocno się przykładam, są teraz pominięte, a pod moimi ofertami są reklamy ofert innych sprzedających.
Prosiłam wielokrotnie administrację, by wprowadziła podkategorie do filmów, zdjęć i nagrań audio. Zabrali klientom sortowanie po cenie od najtańszej, a nie dali absolutnie nic w zamian. Tzn. dali - nowy wygląd strony 🤪
Panowie, moze się wypowiedzcie: nie chcielibyście sortować po interesującej was treści?
Wiecie, wchodzicie w wideo, a tam macie wszystko. Od jedzenia kupy, po striptiz, feminizacje, prezentacje majteczek czy gotowanie z użyciem sików. A tak byście tylko zaznaczyli i już .
Przykład:
zawiera: "stópki", "majteczki"
nie zawiera: "scat", "sperma", "feminizacja"
Wyszukaj
I przed wami wideo, które mają w sobie i temat stopek i majteczek w jednym, nie ma w nich natomiast na pewno innych nie interesujących was podkategorii.
Czy to nie tak powinno wyglądać na stronie, która tak bardzo liczy się z klientem?
Onixa
Bardzo też bym prosiła, aby więcej Panów się wypowiedziało - co Wy myślicie o tych zmianach?
Może admini szybciej zareagują i zobaczą ten wątek, bo zarówno kupującym i sprzedającym ta zmiana nie odpowiada. Chociaż przykre jest to, że są wprowadzane zmiany bez żadnych informacji, bez pytań czy ankiet. Wiele z nas prosiło w innych wątkach o faktyczne ulepszenia, zarówno była robiona kilka miesięcy temu ankieta, co byśmy chciały zmienić - a zostały wprowadzone zupełnie inne, bardziej uciążliwe rzeczy niż faktyczna poprawa strony.
Niegrzeczna94
Zgadzam się w 100% z wypowiedziami dziewczyn poniżej.
_III_III_III_
Nie podoba mi się promowanie na moim profilu innych Sprzedających.
I tez nie chcę być promowana na cudzym profilu. Każdy wkłada pracę w swoje oferty itd...
Tragedia. ;)
Na moim profilu wyświetlają się inne dziewczyny - litości, to jest mój profil!
Wygląd całkowity tych profili i ofert - każda kolejna zmiana coraz to gorsza.
Nie wiem skąd pomysł na taki drastyczny krok, ale napewno nie polepszy to działania tego serwisu ;)
Proponuję administracji cofnąć tą zmianę i może np wprowadzić koszyk albo dodawanie ofert do ulubionych przez kupujących?
Marysia01
Okropnie to wygląda ☹️
Poucinane zdjęcia, ciężko teraz dopasować zdjęcie, które będzie dobrze wyglądało
Ucięty opis profilu 😐
Lady Julia
Dramat. Wygląda to paskudnie i jest totalnie niefunkcjonalne.