Zmiany na majtkimacie

subject11
Hej, Czy wiadomo dlaczego na tym portalu nie ma tak prostej funkcji jak dodawanie oferty do "ulubionych". Brak tego jest frustrujący. Przykładowo przeglądam sobie oferty i jeśli mi się jakaś spodobała chciałbym ją sobie gdzieś zapisać bo np. w danym momencie nie mogę jej kupić bo jestem zajęty, lub nie mam środków, ale z chęcią bym ją wykupił za tydzień/dwa. Szukanie czegos co mi się spodobało jakiś czas temu jest frustrujące. Bardzo często nie jestem w stanie już znaleźć oferty która mi się spodobała. Jeśli przeczyta to ktoś z administracji to proszę o rozważenie tej prośby. Na wszystkich portalach sprzedażowych jest taka funkcja, nie wiem z jakich powodów tutaj tego nie ma.
Natka97
Zawsze można dodać jako zakładkę w przeglądarce i masz zapisane, sekunda roboty 😉
Wyświetl 1 odpowiedź
Szymon2107
I też dobre jak by dodali widełki pieniężne w jakich się chce kupić
Wyświetl 1 odpowiedź
Exclip
Popieram. Pisałem o tym już dawno temu i dalej tego nie wprowadzili.
Jacek35
Nie jest to idealne rozwiązanie. Ale można napisać do dziewczyny, że jesteś zainteresowany, ale w danym momencie nie kupisz. Jak będziesz miał ,,warunki spełnione ,, to wrócisz i kupisz . Na dzień dzisiejszy inaczej się nie da. Oczywiście według mnie.
Królowa Uległych
Podbijam
CzarnaInez
Niestety sporo braków tu 🙄
kocicadlaPana
Tu nie ma bardzo wiele funkcji niestety. No mamy taką zakładkę pliki i weź tam coś znajdź, coś ty… trzeba wertować stronę po stronie. Tragedia :)
Feetamateurgirl
+ dodanie profilu do ulubionych i codzienny update nowych ofert też by byl pewnie pomocny
Mrs.Allice
Popieram, to by było ogrom pomocne!
Wyświetl 1 odpowiedź