Zmoczone majtki.
brazylia2
Moim fetyszem są mocno obsikane majtki. Kilka razy zamówiłem takie i niestety po otwarciu przesyłki zamiast zapachu moczu czuć było intensywny zapach amoniaku. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?
0
Kolego. Takie rzeczy trzeba ustalać z osobą od której kupujesz tego typu rzeczy. Nie można mieć o to pretensji.kazda z Pań ma inny organizm.
Możesz przecież w tej kwestii z dana osoba porozmawiać zapytać wypytać. Poprosić o rodzaj siusiu. Ten poranny szybko sie psuje. Ten z dnia mniej . Po alkoholu też jest inny. Również lubię osiusiane rzeczy nauczylo mnie to o co wcześniej pytać
Aniabawor
Pakuje w woreczki strunowe i można również wkład chłodzący
DirtyFeetQueen
Napisz, chetnie takie zapakuje również próżniowo, zeby zachowaly swiezosc 😊
LickMyFeet
Ja pakuję próżniowo, dodatkowo można u mnie dobrać wkłady chłodzące. Może chcesz spróbować? 😉
Madam
Jak dziewczyny pisały - pakowanie próżniowe. Ewentualnie majtki i mocz solidnie zapakowany osobno, a po odebraniu sam sobie polejesz.
PannaS
Ja ze swojej strony tylko dodam, że amoniakiem czuć mocz osoby która znajduje się w stanie ketozy
AlexSinn
Jeżeli paczka nie zostanie zamknięta próżniowo to niestety tak będzie. Rozkład mocznika tak jak Madam mówi
Żmija
Jeśli osoba pije mało wody, ma infekcję dróg moczowych albo ma dietę wysokobiałkową jej mocz może pachnieć amoniakiem (zakładam, że sprzedająca nie dała bielizny do obsikania zwierzęciu).
Kolejną kwestią jest to, że na takie wysyłki najlepiej się sprawdza pakowanie próżniowe (ja tak pakuję).
MadamJudi
Rozkład mocznika do amoniaku to naturalna sprawa. Leżenie przesyłki z moczem i działanie bakterii przyspieszają ten proces.
Może osoba od której zamawiałem miała też problemy z odwodnieniem?