Zostałeś zdradzony? Cuckold I Rogacz
Niewinny Aniołek
Mój profil Moje oferty
Zastanawiam się czy dużo z Panów zostało zdradzonych? Jak się o tym dowiedzieliście? Jaka była wasza reakcja? Czy może ta zdrada sprawiła że polubiliście być Cuckoldem? Ja zdradziłam parę razy i szukam kogoś z kim mogę o tym pogadać. Jakie są wasze wrażenia?
2
Aniołku, ja chyba nigdy nie byłem zdradzony, ale abtrachując od protezy jakim jest tym portal, to czym innym dla mnie jest cuckold, a czym innym zdrada zdrada. Jeśli jest jakaś relacja i dwie osoby zgadzają się na wprowadzanie osób z zewnątrz - spoko. Seks to teatr można być tym, kim się chce. Natomiast radosne pytanie o to, czy ktoś był zdradzony, bo pewnie pod wpływem tak fantastycznego zdarzenia stanie się szczęśliwym rogaczem jest.... a zachowam dla siebie. Lubię ten klimat, ale jeśli wynika on z dobrych emocji między partnerami. Na majtkomacie możemy się bawić w cuckold, ale to żaden cuckold :P
Nie doświadczyłem zdrady samej w sobie, a może o tym nie wiem? 😂 ale po rozstaniu z jedna z partnerek dość szybko znalazła sobie zastępstwo i wtedy to stało się moją fantazją. Chociaż nie wiem, czy odważyłbym się ją zrealizować… Ale kilka razy miałem ochotę poruszać ten temat z partnerkami i raz było chyba już dość blisko realizacji.
Ja mam pytanie do Kobiet, czy Was to kręci? Rogacz może być dla Was atrakcyjny? Jeżeli Was to kręci to jaki element jest w tym dla Was podniecający?