Zostaliście kiedyś oszukani?
Stokie
Do kupujących. Tak z ciekawości. Kiedyś odebrałem pustą paczkę z paczkomatu. No była leciutka ale nie pomyślałem żeby nagrać bo przecież majtki ciężkie nie są. Otwieram i pusto. Napisałem reklamacje ale dziewczyna upierała się że majtki wysłała i straciłem 60 zł :)
0
Oczywiście, raz gdy zamawiałem rajstopy , czuć było że są po prostu od razu wyjęte z opakowania a nie noszone , i kilka razy na zdjęciach gdy wykupiłem ofertę sexchatu ze zdjęciami na żywo na przykład u tej samej sprzedającej , po czym wysyłała te same zdjęcia z galerii co miesięc/półtora temu 😂
Oczywiście że tak i to wiele razy. Główny problem to umówienie się na konkretny dzień wysyłki, przynajmniej 3 razy dziewczyny po prostu nie wysyłały zamówień o ustalonej dacie, przez co nie mogłem ich odebrać i przepadały ( nieodebranych zamówień nie da się reklamować ). Parę razy pseudo hardcorowe skarpetki, chodzone parę dni, po treningu, a pachniały jeszcze płynem do prania. I 2 razy zamówienie "kulinarne" które przyszło bez ustalonych, składników własnej produkcji. Były też filmy z realizacji zamówienia, które po prostu się nie pokrywały ze scenariuszem.
Przez sprzedającą tutaj raczej nie, chyba że gdzieś tam na filmiku gdzie pisałem żeby to był jakiś filmik z 3 minuty a wysłała 30 sekundowy przykładowo. Natomiast raz miałem sytuację że chyba kurier coś pomylił albo coś bo przyszedł jakiś strój motocyklowy i trochę trzeba było kombinować co tu powiedzieć na infolinii bo przecież nie powiem babeczce że używane gacie zamawiałem xd ale finalnie to co zamówiłem to do mnie trafiło 😅
Madam
Ja nagrywam jak pakuję i jak wysyłam. Myślę, że wy też nie macie się czego wstydzić. Strzeżonego Bozia strzeże. Zawsze to jakiś dowód w przypadku reklamacji
PannaS
O kurczę to przykre. Ja tak miałam raz z zamówieniem na tabletki. Zamiast tych za które zapłaciłam dostałam Wit.C. Na szczęście płaciłam za pobraniem i znałam listonosza, więc ogarnęłam to. Niestety nie ważne co i gdzie się kupuje, trzeba zawsze robić sobie zabezpieczenie np w postaci właśnie nagrania.